Vacancies

Accountmanager Juncker Bike Parts - Midden Nederland

Wil jij werken voor één van de grootste distributeurs van fietsonderdelen en accessoires in de Benelux? Voor Accell Benelux B.V zijn we op zoek naar een enthousiaste Accountmanager voor Juncker Bike Parts.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de verkoopdoelstellingen van Juncker Bike Parts in de regio Midden Nederland. Je maakt deel uit van een team van Accountmanagers en wordt ondersteund door de medewerkers van de verkoop binnendienst.

Als Accountmanager in ons dynamische bedrijf:

 • onderhoud je de relaties met onze dealers, verstevig je onze marktpositie en breid je waar nodig de bestaande klantenkring uit
 • maak je jaarafspraken met de dealers, je bewaakt deze afspraken en volgt deze actief op;
 • ben je een sparringpartner voor onze dealers en help je hen bij het maken van commerciële keuzes. Daarbij maak je gebruik van je uitgebreide markt- en productkennis;
 • neem je deel aan beurzen en dealershows;
 • denk je mee met commerciële acties, je hebt in de uitvoering hiervan een actieve rol;
 • maak je wekelijks rapportages en analyseer je op regelmatige basis jouw rayon en de omzet.

 

Wat heb je in huis?

 • Een afgeronde opleiding op HBO niveau, aangevuld met enige jaren relevante commerciële werkervaring bij voorkeur in de fietsenbranche;
 • Je bent sterk communicatief vaardig en je hebt een groot inlevingsvermogen;
 • Een energieke gedreven persoon die stressbestendig, leergierig en flexibel is;
 • Je bent proactief en hebt een zelfstandige houding waarin je klant- en resultaatgericht te  werk gaat;
 • Goede analytische en cijfermatige capaciteiten die je graag op een praktische wijze  inzet;
 • Gedegen kennis van en belangstelling voor het product fiets en aanverwante productgroepen en natuurlijk affiniteit met de (tweewieler) detailhandel. 

 

Over Accell

Accell Group N.V. is een sterke, ambitieuze organisatie en richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen & accessoires. De onderneming heeft markt leidende posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In Europa is Accell Group marktleider in fietsen gemeten in omzet.

Accell Benelux B.V. maakt onderdeel uit van Accell Group N.V. en is gevestigd in Apeldoorn en Heerenveen. Accell Benelux ontwikkelt, produceert en vermarkt fietsen en onderdelen onder de merknamen Batavus, Juncker, Koga, Loekie, Sparta, Haibike, Lapierre en Van Nicholas. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door een breed en modern assortiment en een voor de branche opvallende marktbewerking, zowel richting het dealernetwerk als de consument. Het grootste deel van de afzet vindt plaats via de professionele vakhandel.

Juncker Bike Parts is een van de grootste distributeurs van fietsonderdelen & accessoires in de Benelux. Vanuit ons centrale magazijn in Apeldoorn leveren wij aan retailers in Nederland, België en Luxemburg.

Kijk voor meer informatie een kijkje op onze websites. Accell GroupAccell BeneluxAccell IT.

 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands