Vacancies

Web Developer (PHP, backend)

Als onderdeel van onze Omnichannel strategie, bouwen we aan onze B2C en B2B digitale oplossingen om zowel de consument als onze zakelijke klanten optimaal te bedienen. Hiervoor bouwen we aan een hele mooie vooruitstrevende tech stack die ons snelheid en flexibiliteit gaat geven in het ontwikkelen van onze brand sites, e-commerce capabilities en andere touch points.

Daarom zoeken we een backend web developer (PHP) om mee te werken aan de doorontwikkeling en uitrol het super schaalbare platform voor onze brand websites (incl e-commerce). Hierbij hebben wij voor een JAM stack gekozen, opgebouwd met Storyblock (headless CMS), Shopware 6, Algolia (Search and filtering) met een voorkant op basis van Gatsby en React. Dit is onderdeel van onze lange termijn strategie om ons technische landschap om te vormen naar een microservice architectuur.

Je werkt dagdagelijks samen in een cross-functioneel team met Product Owner, Scrum Master, UX’ers, content specialisten en front-end developers. Waarbij je onderdeel bent van het development team, waarbij je ideeën en inzichten met je mede developers deelt.

Hoe ziet je dag er uit?
Je start de dag met een daily stand-up (via Teams of op locatie) met het scrum team. Je overlegt met je collega's en werkt aan functionele en technische ontwerpen, je maakt analyses, en je ontwikkelt oplossingen als onderdeel van de op te leveren features. Dit gebeurt in sprints van 2 weken en per kwartaal hebben we een program increment (gebaseerd op het Scaled Agile Framework) waarin we met alle product teams het komende kwartaal plannen, per team en waar afhankelijkheden zitten tussen teams of andere producten. Hierbij plannen we niet alleen nieuwe features maar ook ruimte voor belangrijke enablers en het adresseren van technical debt om zo ons landschap en release proces in tiptop shape te houden.

Als backend developer zal jouw focus met name liggen op onze e-commerce engine (Shopware 6) en ons PIM systeem (product information management) en integraties met de andere systemen binnen de stack zowel als achterliggende systemen, als ons ERP en CRM systeem. Gezien we een super schaalbare setup aan het ontwikkelen zijn vraagt dit slimme inzichten en ideeën om zo schaalbaarheid en flexibiliteit per merk en over onze 8 grootste merken heen te realiseren. Dus inzichten in de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen zijn cruciaal om te blijven optimaliseren, maar ook zodat je samen met je mede developers op andere producten elkaar blijft helpen en challengen op nieuwe vraagstukken.

Op deze manier creëer je samen met het team waarde binnen onze business, en zorg je er mede voor dat Accell zich kan blijven onderscheiden in de branche. De werklocaties wisselen zich af tussen het werken in Heerenveen, Amsterdam en vanuit huis.

Ben jij ook niet van je fiets te slaan?

Shred je graag trails in het bos, of stamp je graag zo veel mogelijk watts op de weg? Dan ben je zeker niet de enige en dan voel je jezelf zeker prima thuis binnen onze organisatie (en kun je natuurlijk met personeelskorting een mooie nieuwe bike scoren of onderdelen bestellen voor je eigen 'weapon of choice').

Jouw bagagedrager

 • HBO/WO-niveau met een ICT-achtergrond
 • Heldere en overzichtelijke code
 • Kennis van en ervaring met:
  • Ecommerce en/of high traffic websites of applicaties
  • PHP (Symfony)
  • MS SQL
  • OOP
 • Het volgende is een pré en geen vereiste:
  • C#
  • Micro service architectuur en/of JAM Stack
  • SCRUM/Agile
  • Unit testen
  • Azure
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden jou

 • Uitdagende projecten, waarbij je zowel aan nieuwe als bestaande projecten werkt
 • Goede samenwerking met leuke collega's in een informeel team, maar ook interdisciplinair met andere teams
 • Een professionele omgeving waarin gewerkt wordt met de laatste technologieën, en een super fijne developer experience.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals dus ook korting op zo’n dikke Lapierre of Haibike, of fijne daily driver van Koga, Sparta of Babboe)
 • Goede opleidingsmogelijkheden

Accell streeft naar diversiteit binnen de organisatie en nodigt vrouwen nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Over Accell Group en Accell IT

Accell IT is verantwoordelijk voor een breed pakket aan IT diensten aan Accell Group en haar werkmaatschappijen in binnen- en buitenland.

www.accell-it.com

Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit brengt. We ontwerpen eenvoudige en slimme oplossingen om een ​​fantastische fietservaring te creëren voor iedereen die onze fietsen gebruikt. Accell Group maakt fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Wij zijn de Europese marktleider in e-bikes en de op een na grootste in fietsonderdelen en -accessoires. Met tal van toonaangevende Europese fietsmerken onder één dak. Deze merken werden gebouwd door pioniers voor wie het beste niet goed genoeg was. Tot op de dag van vandaag belichamen we de ondernemersgeest van die familiebedrijven. We blijven onszelf inspannen om hoogwaardige, hoogwaardige, geavanceerde producten te creëren, aangedreven door de voortdurende uitwisseling van knowhow en vakmanschap.

Bekende fietsmerken in onze portefeuille zijn onder meer Haibike, Winora, Ghost, Batavus, Koga, Lapierre, Raleigh, Sparta, Babboe en Carqon. XLC is ons merk voor fietsonderdelen en accessoires. Accell Group heeft ca. 3.400 medewerkers in 18 landen. Onze fietsen en aanverwante producten worden verkocht aan dealers en consumenten in meer dan 80 landen. In 2019 hebben we ca. 943 duizend fietsen verkocht en een omzet gerealiseerd van meer dan € 1,1 miljard. Aandelen Accell Group worden verhandeld op de officiële markt van Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de Amsterdam Smallcap-index (AScX). Accell Group heeft productievestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Turkije en China. De producten van Accell Group vinden hun weg naar meer dan zeventig landen. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Heerenveen.

www.accell-group.com

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je je bijdrage leveren aan ons web team? Solliciteer dan direct.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands