Vacancies

Functional Application Manager

Bij Accell IT B.V. in Heerenveen zijn we op zoek naar een Functional Application Manager. Het team FAM is verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze kritische bedrijfsapplicaties zoals ACE, FIS en Accentry.

De functie:

Als Functional Application Manager ben je verantwoordelijk voor ondersteuning naar eindgebruikers. In eerste instantie in brede zin, later is specialisatie naar 1 of meerdere functionele kennisgebieden zoals sales of logistiek mogelijk. Je komt te werken in een team met 7 andere functioneel beheerders die op een collegiale en open wijze met elkaar samenwerken. Je hebt oog voor de juiste prioriteiten in de afhandeling van incidenten en aanvragen. We verwachten dat je helder communiceert met je collega’s en naar de product owners aan de business kant. Daarbij gebruik je je kennis en ervaring om samen tot de beste oplossingen te komen. Je vertaalt vragen en behoeften van gebruikers naar standaard oplossingen en waar nodig treed je in contact met Business Consultants en Developers om aanpassingen in software te beschrijven. Het testen van wijzigingen behoort tevens tot je takenpakket. Na het opdoen van eerste ervaring zul je ook binnen projecten worden ingezet.

Accell IT: jouw nieuwe werkplek?

Accell IT B.V. levert een compleet aanbod aan IT diensten aan Accell Group N.V. en haar werkmaatschappijen in binnen- en buitenland. Met compleet bedoelen we dat ieder bedrijfsproces waarin IT een rol speelt of kan spelen de aandacht heeft. Accell IT is zowel qua beleid als uitvoering sterk gecentraliseerd. Vanuit Heerenveen worden de diensten ontwikkeld en geleverd. Het doel is hierbij om de kwaliteit en innovatie die Accell nastreeft in haar productportfolio met vergelijkbare producten, diensten en service te ondersteunen.

De bedrijfscultuur bij Accell IT is professioneel, open en transparant. Ieder teamlid wordt gestimuleerd om zichzelf te ontplooien. Sfeer en collegialiteit zijn de basis voorwaarden voor een goede samenwerking, zowel binnen de teams als daarbuiten.

Jouw bagagedrager:

 • Je hebt een afgeronde Hbo/WO opleiding en/of het werk- en denkniveau.
 • Je hebt relevante ervaring op het gebied van beheersprocessen rondom informatiesystemen.
 • Je hebt ervaring met betrekking tot het inrichten, opzetten en verbeteren van functionele beheersprocessen. Daarbij ben je niet bang initiatief te nemen tot verbeteringen.
 • Je bent resultaatgericht en weet binnen projecten en/of scrum teams, samen met anderen je doelen te bereiken. Daarbij ben je zeer klantgericht.
 • Bij tegenwind geef je niet op, maar zoek je met je team nieuwe wegen om het doel te bereiken.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.
 • Je hebt expliciete kennis van logistieke of sales processen.
 • Met betrekking tot incidenten en service requests heb je oog voor prioriteiten.

We bieden:

 • Een informeel en flexibel team van gedreven collega’s, waarin samenwerken voorop staat.
 • Een dynamische en professionele omgeving, waarin gewerkt wordt met de laatste technologieën die je in staat stellen om je inhoudelijk verder te ontwikkelen.
 • Een fulltime functie die wordt beloond met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Veel mogelijkheid voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling om mee te innoveren.
 • De uitnodiging om met je collega’s mee te doen aan borrels en sportactiviteiten.

Accell streeft diversiteit na binnen haar organisatie.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands