Vacancies

Teamleider Functioneel Applicatie Beheer

Ben jij de Teamleider die aansluiting zoekt en vindt met de volledige Accell organisatie ten aanzien van Supply Chain & Finance Business Solutions? Heb je kennis van IT en Functioneel Applicatie Beheer en ben je daarnaast klantgericht ingesteld? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega waar we naar op zoek zijn. Als Teamleider Functioneel Applicatie Beheer ben je verantwoordelijk voor het Functioneel Beheer in relatie tot Supply Chain, Finance en HR. Het team werkt nauw samen met het ERP team en is dagelijks bezig met interne klantvraagstukken die gericht zijn op procesoptimalisatie voor de verschillende Accell bedrijven binnen Europa.  

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het team Functioneel Applicatie Beheer. Je bent een natuurlijke leider met brede bedrijfskundige kennis. Je kent ITIL, ITSM, BISL en hebt ervaring in het toepassen ervan. Je bent gewend procesmatig te werken en houdt jezelf en je team aan gemaakte afspraken. Je houdt statistieken en KPI’s bij om de dienstverlening te monitoren. Je streeft ernaar om met je team werkprocessen te verbeteren en kennis te delen. Daarnaast ben je hands-on en handel je zelf ook gebruikersaanvragen af. Je bent de spil tussen het MT, de interne klant en het team van Functioneel beheerders.

Jouw focus:

 • Je bewaakt voortgang in incidenten, service requests en changes.
 • Je draagt zorg voor de juiste verdeling van werk binnen het team. Daarbij heb je oog voor de juiste prioriteiten in de afhandeling van aanvragen van gebruikers.
 • Je constateert waar verbeteringen in werkprocessen en procedures mogelijk zijn en doet verbetervoorstellen.
 • Je streeft ernaar de IT systemen functioneel zo optimaal en eenduidig mogelijk te laten gebruiken.
 • Je handelt dagelijks gebruikersaanvragen af, al dan niet met hulp van experts.
 • Je hebt / ontwikkelt kennis op specifieke functionele deelgebieden en weet deze met je team toe te passen.

Dit zit op je bagagedrager:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en/of WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt eerder in een complexe en een veranderende werkomgeving gewerkt.
 • Je werkt graag met mensen en je hebt aantoonbaar bijgedragen aan het inrichten, opzetten en verbeteren van functionele beheersprocessen.
 • Jouw analytische vaardigheden zorgen ervoor dat je snel belangen en processen overziet. Je koppelt vragen en problemen op een slimme manier aan bestaande IT oplossingen.
 • Jij bereikt je doelen samen met anderen: je bent een team player en bent klantgericht.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.
 • Ervaring met Agile werken (SAFe) is een pre.

Dit bieden we jou:

 • Een informele en laagdrempelige organisatie.
 • Een marktconform salaris gewaardeerd volgens KornFerry en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke personeelskorting voor het aanschaffen van fietsen.
 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken inclusief een thuiswerkvergoeding. 
 • Opleiding en ontwikkelmogelijkheden.
 • Werken voor een werkgever met oog voor duurzaamheid.

Onze purpose:

‘Cycling moves the world forward’. Dát is onze purpose. De online video met onze eigen medewerkers vind je hier. Accell IT is onderdeel van Accell Group. Accell Group ontwerpt simpele en slimme oplossingen om een ​​fantastische fietservaring te creëren voor iedereen die onze fietsen gebruikt. Accell Group maakt fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Wij zijn de Europese marktleider in e-bikes en de tweede grootste in fietsonderdelen en -accessoires, met tal van toonaangevende Europese fietsmerken onder één dak. Deze merken zijn gebouwd door pioniers voor wie het beste niet goed genoeg was. Tot op de dag van vandaag belichamen we nog steeds de ondernemersgeest van die familiebedrijven. We blijven onszelf pushen om hoogwaardige, hoogwaardige, geavanceerde producten te creëren, gedreven door de voortdurende uitwisseling van knowhow en vakmanschap.

Bekende fietsmerken in ons portfolio zijn onder meer Haibike, Winora, Ghost, Batavus, Koga, Lapierre, Raleigh, Sparta, Babboe en Carqon. XLC is ons merk voor fietsonderdelen en accessoires. Accell Group heeft circa 3.100 mensen in dienst, verspreid over 15 landen. Onze fietsen en aanverwante producten worden verkocht aan dealers en consumenten in meer dan 80 landen. In 2020 verkochten we ongeveer 897 duizend fietsen en boekten we een omzet van € 1,3 miljard. 


ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands