Vacancies

(Afstudeer)Stage afdeling Lakkerij (rekmiddelen beheersysteem)

Ben jij een ondernemende student technische bedrijfskunde? En wil jij een bijdrage leveren aan een betere planning binnen onze afdeling Lakkerij? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met ingang van september ’21 hebben wij een mooie stage/afstudeeropdracht liggen voor een derde of vierdejaars student technische bedrijfskunde.

 

Onze organisatie: Batavus (Accell Nederland BV)

‘Cycling moves the world forward’. Dát is onze purpose. De online video met onze eigen medewerkers vind je hier. Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. De bekendste merken die op de productielocaties in Heerenveen worden ontwikkeld en gemaakt zijn Batavus, Sparta en Koga.

 

De opdracht

In de fabriek in Heerenveen worden alle fietsframes en onderdelen zelf gelakt. Het proces kent meerdere processtappen, waarvan het lakstraat de belangrijkste is. De lakstraat bestaat uit een lange ketting met daaraan haken om frames en onderdelen aan op te hangen. Via deze ketting komen alle delen langs de verschillende stations in de lakstraat. De haken aan deze ketting zijn universeel, en om de diversiteit aan onderdelen op te kunnen hangen worden hiervoor adapters gebruikt in allerlei soorten en maten. Het beheer van deze adapters is beperkt. Er is geen inzicht en overzicht in de kwaliteit en beschikbaarheid van de adapters en er is tevens geen koppeling met de productieplanning. Door de toenemende complexiteit in type adapters is het noodzakelijk anders te gaan werken waarbij het systeem leidend moet worden.

 

Resultaatgebieden van de opdracht

  • De verschillende type adapters gedefinieerd.
  • Het optimale gebruik per type adapter vastgesteld en middels werkinstructies vastgelegd.
  • Een methode uitgewerkt voor het beheer van alle adapters, zowel praktisch op de werkvloer alsmede een oplossing die in het systeem te gebruiken is.
  • Capaciteitsmodel gemaakt waarbij de vraag aan producten kan worden afgezet tegen de benodigde hoeveelheid aan adapters.
  • Integratie van methode en het capaciteitsmodel in de werkwijze van de afdeling lakkerij en de afdeling planning.

 Dit neem jij mee

  • 3e of 4e jaars student Technische Bedrijfskunde (HBO) of soortgelijke opleiding.
  • Ondernemend ingesteld, neemt graag initiatief en zoekt naar pragmatische oplossingen om doelen te bereiken.
  • Kan nauwgezet werken, om middels data invoer in systemen tot een realistisch en bruikbaar resultaat te komen.
  • Enthousiaste teamspeler die graag anderen betrekt en goed kan communiceren met de verschillende stakeholders in het project.

 

Solliciteren?

Interesse? Solliciteer gelijk door op de 'Apply now' button te klikken. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Edwin van der Avoird, Productieleider via: 0513-638324.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands