Vacancies

Allround Marketeer Sparta

Ben jij creatief, zelfstandig, analytisch en ben je een echte verbinder? Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het tot leven brengen van de nieuwe positionering van Sparta? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

 

Bij Accell Nederland zijn wij op zoek naar een

Allround Marketeer Sparta

(Apeldoorn, 32 - 40 uren per week)

 

Als marketeer voor het merk Sparta ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoering geven aan marketing- en communicatieactiviteiten. Je werkt nauw samen met de leden van het Sparta merkenteam (Senior Brand Manager, Webmaster, Content Manager en Graphic Designer), met de Collectiemanagers, maar ook met collega’s van Sales en Supply Chain Management. Vanuit het Innovation en Technology team werk je nauw samen met de Product Managers en Stylisten die onze fietsen ontwerpen en vormgeven. In deze rol rapporteer je aan de Senior Brand Manager Sparta.

 

Wat ga je doen?

Je bedenkt communicatiecampagnes en werkt deze uit in lijn met de strategie en doelstellingen. Je komt met innovatieve ideeën en vindt het leuk om je verhaal te onderbouwen en te presenteren. Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen en haalt energie uit het managen van projecten en het bewaken van de planningen en budgetten. Samen met de interne en externe partijen (waaronder het reclamebureau) maak jij van elk project een succes. Dankzij jouw analytische vaardigheden weet je hoofd- en bijzaken eenvoudig te scheiden. Als teamplayer deel je je kennis en ervaringen met je collega’s, bijvoorbeeld met jouw collega marketeers in België en Denemarken.

 

Wat heb jij in huis?

 • Een afgeronde HBO opleiding of hoger op het gebied van Marketing en/of Communicatie;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt kennis van effectieve off- en online marketingcommunicatiemiddelen;
 • Je vindt het leuk om een project van A tot Z te organiseren;
 • Je bent de centrale spil en wil graag regie houden
 • Je houdt van aanpakken en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je hebt affiniteit met sport, fietsen is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Dit bieden wij jou:

 • De kans om te werken binnen een internationale organisatie waarbij de passie voor fietsen en de behoeften van consumenten centraal staan;
 • Een zelfstandige functie waarbij jij jouw eigen ideeën kwijt kunt en er ruimte is voor diverse ontwikkelmogelijkheden;
 • Een goed bruto maandsalaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. een 40 urige werkweek);
 • Korting op de eigen producten van Accell Nederland.

 

Accell Nederland, jouw nieuwe werkgever?

Bij Accell werk je samen met gedreven collega’s elke dag met de mooiste merken aan de beste klantbeleving. Accell Nederland is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten fietsen, onderdelen en accessoires in het midden- en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. Je vindt Accell Nederland in Apeldoorn en Heerenveen, waarbij jouw standplaats Apeldoorn is.

 

Enthousiast geworden?

Klik op de 'Apply Now' button en solliciteer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pamela Slettenaar (Marketing Director) via p.slettenaar@accell.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands