Vacancies

Stagiair HR-afdeling

Stage afdeling HR

Ben jij enthousiast, wil jij ervaring op doen op een HR-afdeling en wil je stage lopen bij het mooiste fietsbedrijf van Nederland!? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze organisatie: Batavus (Accell Nederland BV)

‘Cycling moves the world forward’. Dát is onze purpose. De online video met onze eigen medewerkers vind je hier. Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. De bekendste merken die op de productielocaties in Heerenveen worden ontwikkeld en gemaakt zijn Batavus, Sparta en Koga.

Wat ga je doen op de afdeling HR?

De afdeling HR bestaat uit de HR manager, 6 HR Business Partners en 4 collega’s HR Support. De afdeling HR is in beweging, we zijn aan de slag om de processen efficiënter in te richten en de rollen her te verdelen. De planning is gemaakt, de basis wordt opgezet en nu de daadwerkelijke uitvoering. Als stagiaire is jouw basis het team van HR Support en vragen we om mee te draaien in de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je de coördinator HR Support om digitalisering/procesinrichting te veranderen en stellen we je in de gelegenheid om met HR Business Partners mee te kijken bij 1 of 2 projecten als je dat leuk vindt.

Wie zoeken we?

  • Een student van de opleiding Human Resource Management, Bedrijfskunde of soortgelijke opleiding;
  • een student die op zoek is naar een meewerkstage, op dit moment hebben we geen onderzoeksstage beschikbaar;
  • een praktisch ingestelde stagiaire, die initiatieven toont en altijd op zoek is naar nieuwe ideeën om zaken nog gemakkelijker te organiseren;
  • een kritische stagiaire die vragen durft te stellen om ons kritisch naar ons eigen werk te laten kijken;
  • maar ook een gezellige stagiaire die in goed kan communiceren.

Wat bieden we?

  • Stagevergoeding afhankelijk van je opleidingsniveau;
  • eigenaarschap over de inhoud van de stage;
  • en natuurlijk een team van hele gezellig collega’s!

Solliciteren?

Heb je interesse? Solliciteer gelijk door op de 'Apply now' button op te klikken. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gooitske van der Sluis, coördinator HR Support 06 -5005 4664 of g.van.der.sluis@accell.nl (week 32 & 33 afwezig).

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands