Vacancies

HSE Coördinator

Ben jij een expert op het gebied van Health, Safety & Environment? En zie jij er een uitdaging in om onze medewerkers en managementsystemen naar een hoger level te brengen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

  

HSE Coördinator (M/V)

(32-40 uur per week)

  

De functie

Als HSE Coördinator bij Accell ben jij verantwoordelijk voor het borgen van processen die leiden tot een veilige en gezonde werkomgeving. Jij bent gefocust op de operationele processen binnen de productie en logistiek en stimuleert op positieve wijze de veiligheidscultuur binnen Accell. Hierbij werk je nauw samen met de betrokken afdelingen en ben je ook inzetbaar voor veiligheidsactiviteiten voor onze Nederlandse kantoren. Je rapporteert de resultaten, geconstateerde tekortkomingen en de status van acties aan leidinggevenden en proceseigenaren. Je stimuleert en faciliteert milieu- en veiligheidsaudits en ondersteunt in het uitvoeren van de acties.

 

Als HSE Coördinator ondersteun je de QHSE Manager in het traject om ons te certificeren voor ISO14001 en ISO 45001. Jij geeft het goede voorbeeld, maakt gedrag bespreekbaar, signaleert afwijkingen en stuurt correctieve en preventieve acties aan. Jij neemt het initiatief tot het verbeteren van de HSE aspecten.

 

Belangrijk in deze rol is dat je affiniteit hebt met (productie)processen zodat je begrijpt wat het belang is en de consequenties zijn van veiligheid(issues) binnen deze productieprocessen. Deze functie maakt deel uit van de afdeling Q-HSE (standplaats Heerenveen) en rapporteert aan de Q-HSE Manager.

 

Dit neem je mee

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma, een afgeronde Veiligheidskundige opleiding (MVK) is een pré;
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring in een dergelijke functie binnen een productieomgeving en hebt kennis van ISO14001 ISO 45001 OHSAS 18001 en andere veiligheidsmanagementsystemen zoals VCA;
 • Je hebt voldoende kennis op het gebied van: wet- en regelgeving (arbo en milieu), risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E), het geven van trainingen en toolboxen;
 • Je bent pragmatisch en communicatief vaardig;
 • Je hebt bij voorkeur veel affiniteit met techniek en fietsen;
 • Met behulp van jouw doorzettingsvermogen en proactieve instelling bereik je je doelen;
 • doorgrond;
 • Je werkt nauwkeurig en houdt overzicht;
 • Je bent in staat zelfstandig te functioneren maar zoekt ook de samenwerking op.

 

Dit bieden we jou

 • Een functie in een internationale organisatie, met hoge ambitie en prachtige fietsen;
 • Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld 40 vakantiedagen en korting op onze fietsen;
 • Een informeel team van gedreven collega’s;
 • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Accell Nederland, jouw nieuwe werkgever?

‘Cycling moves the world forward’. Dát is onze purpose. De online video met onze eigen medewerkers vind je hier. Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. Accell Nederland is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. Je vindt Accell Nederland in Apeldoorn en Heerenveen, waarbij jouw standplaats Heerenveen is.

 

Solliciteren?

Interesse? Solliciteer gelijk door op de 'Apply now' button te klikken. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Charles de Jong, Manager QHSE via: 06-51437805.

 

 

Voor deze vacature wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands