Vacancies

Leerling Spuiter

Ben jij op zoek naar een werk- en leertraject in de techniek en houd jij van het creëren van een mooi en afgewerkt eindproduct? Dan biedt Batavus in Heerenveen jou een baan, waarin jij je kunt ontwikkelen tot allround spuiter!

In januari 2022 gaat Batavus samen met Randstad en ROC Friese Poort van start met een voorschakeltraject van 10 weken waarin jij de basisvaardigheden leert van een spuiter. Tijdens dit voorschakeltraject heb je eenmaal in de week les en ben jij 4 dagen per week aan het werk. Daarnaast ben je thuis bezig met je huiswerk. Na deze 10 weken begin jij met een BBL MBO opleiding Industrieel Lakker niveau 2 of 3 aan het ROC Friese Poort.

Bekijk deze video van de afdeling waarin onze collega Jan jou meeneemt in zijn dagelijkse werkzaamheden en zijn werkplek: https://www.youtube.com/watch?v=ZGGdivXJqpA.

Wat zijn jouw taken?

Als leerling spuiter heb je op de lakkerij afdeling erg afwisselend werk. Er zijn 7 a 8 posities waar frames en onderdelen met de hand gespoten worden. Je wordt ingezet op alle voorkomende werkzaamheden, zoals het schuren, bewerken, afplakken en spuiten van frames en onderdelen.

Nieuwe frames worden in series voorzien van grondlak, kleurlak en een poedercoat. Daarnaast heb je spuitboxen waar bijvoorbeeld kunststofdelen, losse frames en onderdelen gespoten worden.

Ben je een dag beschadigde frames aan het herstellen? Dan moet je deze eerst beoordelen, polijsten en bepalen hoe je de schade het beste kunt repareren. Geen dag is hetzelfde!

Dagdienst:
07.00 tot 16.00 uur

2 ploegen:
- 06.00 tot 15.00 uur
- 14.45 tot 23.30 uur

Wat bieden wij jou?

  • Salaris tussen de € 2000 en 2100 bruto per maand
  • Een BBL MBO opleiding
  • Fulltime werkweek
  • Werken met mooie fietsen in een leuk team!

Wat neem jij mee?

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan;
  • Leergierig;
  • Een aanpakker, maar met gevoel voor detail en afwerking;
  • Beschikbaar in de dagdienst en 2 ploegen;
  • Beheerst de Nederlandse taal goed i.v.m. de veiligheid op de werkvloer en de opleiding die in het Nederlands wordt verzorgd.

Interesse?

We zien graag jouw sollicitatie tegemoet! Via deze link kun jij je aanmelden. Collega Jantine Konst van Randstad neemt dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands