Vacancies

Commercieel Medewerker Binnendienst Keyaccount

Ter uitbereiding van ons team zijn wij bij de afdeling Dealersupport locatie Heerenveen op korte termijn op zoek naar een

 

Commercieel Medewerker Binnendienst Benelux Keyaccount  – Fietsen (m/v)

(Heerenveen, 32-40 uren per week)

 

In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor 10 tot 20 Key accounts (dealers) in de fietsenbranche. Jij neemt de telefoon op met een glimlach en schakelt moeiteloos tussen telefoon, e-mail en chat om jouw klanten hulp te bieden bij hun vragen. Je zorgt ervoor dat je alle informatie te pakken krijgt die je nodig hebt om een goed beeld te krijgen van de casus. Je bent zelfstandig en durft beslissingen te maken. Natuurlijk kan en mag je ook met collega’s overleggen, we staan voor een cultuur waar we elkaar helpen.

 

Je werkt nauw samen met de Key accountmanager (buitendienst), samen adviseer en onderhoud je de contacten met de dealers. Je adviseert over onze producten, onderdelen en diensten en brengt actief speciale aanbiedingen en modellen onder de aandacht. Je luistert goed naar wat dealers willen en je weet als geen ander hoe je commerciële kansen kunt benutten. Je ziet een juiste balans tussen klant- en bedrijfsbelang en weet dat dit elkaar vaak niet hoeft te bijten. Alle contacten leg je vast in het CRM pakket. De binnenkomende orders verwerk je in het ERP-systeem, zodat er een correcte en tijdige levering kan plaatsvinden. Als Key account medewerker ben je verantwoordelijk voor de backorder van de dealer. Jij zorgt er samen met de Key accountmanager voor dat de dealer de juiste fietsen op het juiste moment ontvangt en zijn jaardoelstellingen haalt.

 

Je bent inzetbaar voor consumentenbeurzen en dealershows. Het is voor jou geen probleem dat beurzen en shows in het weekend plaatsvinden. Je bent werkzaam binnen een team van circa 20 medewerkers, waarbij het team Key accounts bestaat uit drie medewerkers. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de Key accounts optimaal bedient worden. Je rapporteert aan de Teamleider Dealersupport.


Wat heb jij in huis?

 • Een commerciële opleiding op MBO/HBO-niveau met enkele jaren werkervaring in een commerciële omgeving of in de fietsenbranche;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Het zelfstandig bezoeken van dealers (maximaal 1 keer per maand) is voor jou geen probleem;
 • Goede beheersing van de Office pakketten. Ervaring met ERP-systemen is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en werkt probleemoplossend en accuraat;
 • Je bent een echte teamplayer en voelt je prettig bij het nemen van initiatief, hebt een commerciële drive en werkt resultaatgericht en zelfstandig.

Dit bieden we jou:

 • Een uitdagende functie met diverse ontwikkelmogelijkheden;
 • Een toezegging voor een jaar met mogelijkheden tot verlenging;
 • Een uitgebreide interne opleiding met een product specifieke training;
 • De kans om te werken binnen een internationale organisatie;
 • Een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek);
 • Korting op de eigen producten van Accell WE;
 • Een dynamische werkplek met enthousiaste collega’s en een positieve leidinggevende.

Accell Western Europe, jouw nieuwe werkgever?

Bij Accell WE je samen met gedreven collega’s elke dag met de mooiste merken aan de beste klantbeleving. Accell WE is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten fietsen, onderdelen en accessoires in het midden- en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. Je vindt Accell WE in Apeldoorn en Heerenveen, waarbij jouw standplaats Heerenveen is. De plek waar één van de fabrieken is gevestigd en fietsen van o.a. de merken Batavus, Koga en Sparta worden geproduceerd.

 

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om voor 17 januari 2022 via de 'Apply now' button te solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janine Luchtmeijer (Teamleider Dealersupport Heerenveen) j.luchtmeijer@accell.nl 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands