Vacancies

Junior Brand Manager KOGA

Heb jij kennis van brand management en heb je een passie voor de sportieve fiets? Wil je graag werken voor ons high end merk KOGA? Beheers je de Duitse taal en woon je in de grensstreek? Kom dan ons team versterken als Junior Brand Manager KOGA voor de Duitse markt!

Als Junior Brand Manager ben je onderdeel van het KOGA team in Duitsland en voer je marketingactiviteiten uit die de positie van het merk in Duitsland verstevigen. Je maakt virtueel onderdeel uit van het Brand team KOGA in Nederland.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van merkcampagnes in Duitsland en vertaal je de bestaande merkstrategie door naar de Duitse markt. Je zorgt ervoor dat de juiste B2B en B2C activiteiten tijdig worden uitgevoerd volgens de marketingkalender. Ook ben je bezig met het aansporen van onze fietsdealers en verkooppartners om KOGA te promoten en te verkopen. Je ondersteunt onze partners bij het neerzetten van de juiste merkbeleving richting de klant. Via de diverse kanalen bouw je mee aan het verkrijgen en behouden van een voorsprong ten opzichte van concurrenten. Daarnaast ben je goed in het schrijven van teksten en vind je het leuk om nieuwe producten te promoten.

Je bent in deze functie zowel offline als online aan het werk en je kunt jouw marketing en communicatie kennis breed inzetten. Je gaat voor een optimale presentatie van het merk KOGA. In deze functie rapporteer je aan de Brand Lead KOGA & Sports.

Dit neem je mee

 • Een afgeronde opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie;
 • Perfecte beheersing van de Duitse taal, in woord en geschrift. Nederlands en Engels is een pre;
 • Affiniteit met fietsen en/of het merk KOGA;
 • Je bent zelfstandig, communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Daarnaast ben je creatief in het bedenken en uitwerken van concepten, teksten e.d.

Wat bieden we jou

 • Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in een dynamische en internationale werkomgeving;
 • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro;
 • 8% vakantiegeld en winstdelingsregeling tot max. 10%;
 • 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
 • Individuele leer- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Hybride werken met een thuiswerk(plek)vergoeding;
 • Aantrekkelijke personeelskorting op eigen producten en fietsleaseregeling;

Accell, jouw nieuwe werkgever?
‘Cycling moves the world forward’ - dát is onze purpose. Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Bij Accell WE werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. Accell WE is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa.

Solliciteren?
Herken jij jezelf (deels) in deze vacature? Solliciteer door op de ‘apply now’ button te klikken.
Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Harald Troost (Brand Lead KOGA & Sports) via h.troost@accell.nl of Suzanne Hendriks (HR) via s.hendriks@accell.nl.

 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands