Vacancies

Stage Opleidingskunde

Bij Accell Western Europe zijn we binnen de hele organisatie bezig met een groot aantal initiatieven om onze fabriek nog effectiever en efficiënter te maken. Een groot overkoepelend project dat hierop loopt is het Operational Excellence project, waar verschillende verbeterprojecten onder vallen. Projecten worden aangestuurd vanuit een lean methodiek en geeft veel mogelijkheden om van te leren en structurele verbetering te helpen implementeren en waarborgen. Binnen de afdeling QHSE (Quality, Health, Safety, Environment) hebben wij meerdere stageplaatsen beschikbaar voor derdejaars HBO studenten. De stages bestaan uit uitvoeren, analyseren en verbeteren. De meewerkstages zijn eventueel te combineren met een Green Belt/LSS traject. Deze stages bieden een kans om mee te kijken in onze organisatie.

Accell Western Europe heeft te maken met seizoensproductie, waardoor er regelmatig nieuwe, tijdelijke werknemers moeten worden aangenomen. Hiervoor is een behoefte om een vast trainingsprogramma te ontwikkelen om medewerkers op de hoogte zijn van de bedrijfsregels, maar vooral ook hoe een fiets technisch in elkaar zit. Daarnaast kunnen hier medewerkers worden opgeleid voor hun vaste standplaats in de montage, of als allround medewerker in de lijn. De opdracht hier is om te inventariseren welke onderdelen in deze training moeten zitten en om vervolgens deze training op te zetten en te implementeren.

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten via de 'apply now' button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Neem gerust ook een kijkje bij één van onze anders stageplekken.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands