Vacancies

Stage Kwaliteit en Proces

Bij Accell Western Europe zijn we binnen de hele organisatie bezig met een groot aantal initiatieven om onze fabriek nog effectiever en efficiënter te maken. Een groot overkoepelend project dat hierop loopt is het Operational Excellence project, waar verschillende verbeterprojecten onder vallen. Projecten worden aangestuurd vanuit een lean methodiek en geeft veel mogelijkheden om van te leren en structurele verbetering te helpen implementeren en waarborgen. Binnen de afdeling QHSE (Quality, Health, Safety, Environment) hebben wij meerdere stageplaatsen beschikbaar voor derdejaars HBO studenten. De stages bestaan uit uitvoeren, analyseren en verbeteren. De meewerkstages zijn eventueel te combineren met een Green Belt/LSS traject. Deze stages bieden een kans om mee te kijken in onze organisatie.

Optie 1:

Momenteel loopt binnen het bedrijfsonderdeel Operations van Accell Western Europe een groot project om schades aan onze fietsen gedurende logistiek, productie en transport te reduceren. Het belangrijkste doel is om hiermee onze fietsen nog beter aan onze klanten af te kunnen leveren, zonder beschadigingen. Van jou, als stagiair op de afdeling QHSE, vragen wij ondersteuning om schades te reduceren, met praktische verbeteringen te komen en deze ook te (helpen) implementeren. Een belangrijk en actueel project om een zichtbaar verschil te maken binnen ons bedrijf en praktische ervaring op te doen.

Optie 2:

Binnen Accell Western Europe zijn we druk aan het innoveren op onze productielijnen. Verdeeld over verschillende projecten zijn we op het gebied van operational excellence ons proces aan het verbeteren. Binnen deze verschillende projecten is Accell WE op zoek naar een stagiair ter ondersteuning. Van jou als stagiair vragen we je om mee te werken in projecten als projectlid, ondersteuning te bieden aan de projectleider (definiëren/uitvoeren van acties, onderzoek doen, analyse uitvoeren) en om zelf met verbetervoorstellen te komen. 

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten via de 'apply now' button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Neem gerust ook een kijkje bij één van onze anders stageplekken.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands