Vacancies

Trade Marketeer

Zit jij vol energie? Krijg jij een kick als je een grote nieuwe introductie van a tot z hebt gelanceerd? Jouw dealers en hun winkels enthousiast maakt met een aanpak waarmee zij hun consument kunnen helpen aan de optimale fiets? Dan is de job Retail marketeer wellicht wat voor jou. Als Retail Marketeer bouw je bij Accell Western Europe verder aan een dealernetwerk voor de toekomst. Waarmee we onze mooie fietsmerken optimaal presenteren, verkopen en bedienen.

Wat je gaat doen

Zodra er nieuwe introducties of campagnes komen vanuit ons mooie fietsmerken, bedenk jij een plan hoe deze te verkopen en te laten shinen bij onze dealers en hun winkels. Je bouwt verder aan de merk zichtbaarheid en komt pro actief met advies hoe verder te bouwen, door goed te luisteren naar klant en consument.

Daarnaast ben je bezig met het uitdenken van evenementen, beurzen en seminars en bewaak je hiervoor planningen en budgetten. En als we een mooie grote introducties hebben of een gave training, dan weet jij hoe je dit kunt door-vertalen naar een event online of offline (dealer of consument) en het samen met stakeholders tot een succes kunt brengen. Ja, je moet stevig in je schoenen staan en je krijgt ook de ruimte om het verschil te maken.

Je werkt samen met diverse partijen en maakt hiervan een gezamenlijk succes. Creatief ben je in het schrijven en ontwikkelen van teksten, persberichten, nieuwsbrieven en overige communicatie-uitingen. Ook onderhoudt je op proactieve wijze contact met de media.

Wat wij bieden

 • Werken voor een bedrijf dat de wereld in beweging gaat brengen! Prachtige fietsmerken.
  We zijn hiervoor op een missie en daar hebben we toppers voor nodig die samen met ons dit avontuur aan willen gaan.
 • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro
 • 27 vakantiedagen + 13 adv-dagen (o.b.v. een 40 urige werkweek)
 • Winstdelingsregeling tot max. 10%
 • Een pensioenregeling via Pensioenfonds Metalektro (PME)
 • Aantrekkelijke personeelskorting op eigen producten van Accell Nederland en mogelijkheid tot fietslease
 • Mogelijkheid tot hybride werken inclusief een thuiswerk(plek)vergoeding
 • Een superleuke functie met diverse opleiding en ontwikkelmogelijkheden

Het Team

In deze functie maak je onderdeel uit van het Trade Marketing team en rapporteer je aan de Manager Trade Marketing. Andere marketing specialismes binnen Accell zijn o.a. Brand management, Collectie management, Business Development en Marketing en communicatie. Het gehele marketing team werkt hybride vanaf onze locatie in Apeldoorn, afgewisseld met thuiswerken. Het hoofdkantoor van Accell is gevestigd in Heerenveen en in Ede staat ons experience center ‘de Fietser’. Voor werkdoeleinden kan het zijn dat je daar zo nu en dan aanwezig bent, denk hierbij aan bijv. dealershows.

Jouw bagagedrager?

 • Het meest voor de hand liggend is een afgeronde opleiding in de richting Marketing en/of Communicatie met werkervaring in een vergelijkbare functie.
  Echter, heb je dit niet, maar wel soortgelijke werkzaamheden gedaan? Overtuig ons!;
 • Je bent goed in het schrijven en redigeren van teksten;
 • Je hebt kennis van diverse marketingcommunicatiemiddelen (offline/online);
 • Je vindt het leuk om mensen mee te nemen en een goed eindproduct neer te zetten;
 • Je houdt van aanpakken en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je hebt affiniteit met onze merken en producten;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.


Accell WE, jouw nieuwe werkgever?

'Cycling moves the world forward' - dát is onze purpose. De online video met onze eigen medewerkers vind je hier. Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. Accell Western Europe is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa.

Accell streeft diversiteit na binnen haar organisatie.

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om via de 'Apply now' button te solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roderick Ketelaar (Manager Trade Marketing) via r.ketelaar@accell.nl of HR via s.hendriks@accell.nl

 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands