Vacancies

HR Support Medewerker

HR Support Medewerker
Wil jij aan de slag bij het HR team van de bekende Nederlandse fietsmerken Batavus, Sparta en KOGA én het grootste fietsbedrijf van Europa? Hou je van een informele, ondernemende en inspirerende cultuur? Solliciteer dan als HR Adviseur bij Accell en bouw mee aan een vernieuwende HR omgeving welke jij helpt vorm te geven. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en veel te leren door training, opleiding en vanuit de praktijk.

De functie
Als HR Support Medewerker ben je samen met je twee HR Support collega's en je Coördinator HR Services verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Je bent voor alle medewerkers en leidinggevenden in de organisatie hét aanspreekpunt bij HR-gerelateerde vragen via de mail, per telefoon of live. Om de organisatie maximaal te kunnen supporten heb je veel contact met de HR Business Partners, HR Adviseurs en Head of Talent die ook onderdeel uitmaken van het HR team. 

Jouw werkzaamheden

 • Je hebt de ruimte om jouw eigen stempel te drukken op de dagelijkse werkzaamheden en het (blijven) vernieuwen van de HR support voor onze organisatie.

 • Je bent verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte opvolging van alle wijzigingen rondom in-, door- en uitstroom in de personeelsadministratie (Youforce).
 • Je begeleidt, bewaakt en handelt de diverse arbeidsvoorwaarden af die we kennen en weet de vragen van medewerkers en leidinggevende op te lossen.

 • Je zorgt voor een optimale inrichting en inzet van de diverse HR systemen in de uitvoering van de payroll en personeelsadministratie. En draagt elke dag bij aan het uitvoeren en optimaliseren van transparante en snelle HR processen en procedures binnen het team. 

 • Met betrekking tot de arbeidsovereenkomsten ben je verantwoordelijk voor het gehele proces. Je stelt arbeidsovereenkomsten op, zorgt voor ondertekening, tijdige versturing naar onze medewerkers en bewaakt of de overeenkomsten getekend retour komen.

 • Vervolgens zorg je voor het archiveren en controleren van getekende arbeidsovereenkomsten op de juiste verwerking (in HR Core en PDOL).
 • We stimuleren een actieve bijdrage in mogelijke HR projecten en bieden je volop kansen om te (blijven) leren.

Dit breng je mee

We zijn op zoek naar een proactieve kandidaat die kennis heeft van personeelsprocessen en personeelsadministratie die past binnen een zeer dynamische omgeving. Je bent bekend met VISMA Raet of in staat om dit HR informatiesysteem snel eigen te maken. Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden in zowel Nederlands en Engels.

Dit bieden wij jou

 • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro;
 • 8% vakantiegeld en winstdelingsregeling tot max. 10%;
 • 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
 • Prettige en informele werksfeer;
 • Volop individuele leer- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Je standplaats zal Heerenveen zijn. Daarnaast is het mogelijk om hybride te werken met een thuiswerk(plek)vergoeding en flexibele werktijden;
 • Aantrekkelijke personeelskorting op fietsen en fietsaccessoires en fietsleaseregeling.

Het HR Team
HR is belangrijk, het gaat bij ons echt om mensen, zij maken het verschil! We hebben de ambitie om HR te ontwikkelen en bij de beste HR-praktijken van Nederland te horen. Als HR professional krijg je alle ruimte om te leren en ontwikkelen en kun je zelfs internationaal carrière maken als je dat zou willen.

Je komt terecht in een solide, leuk en warm HR team van 16 directe HR collega’s. Binnen het HR team zijn 2 HR Business Partners en 3 HR adviseurs werkzaam en het HR Services Team bestaat uit 5 collega’s, inclusief salarisadministratie. De meerderheid van het HR team is werkzaam vanuit Heerenveen, waarbij hybride werken mogelijk is.

Accell, jouw nieuwe werkgever?
‘Cycling moves the world forward’ - dát is onze purpose. Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Wij willen de wereld in beweging en iedereen op de fiets. Van e-bike tot bakfiets en van kinderfiets tot racefiets. Bij Accell WE werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. We hebben een informele en ondernemende bedrijfscultuur en zijn groot, maar ook klein genoeg om het verschil te maken.  

Accell WE is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Fietsen is ontzettend populair en de e-bike verovert Nederland en de wereld in rap tempo. Accell is groeiende en er is ruimte om te ontwikkelen en dus willen we nog meer investeren in onze mensen. Accell is marktleider in Europa met bekende merken als Batavus, KOGA, Sparta, Haibike, Lapierre, Ghost en Van Nicholas. 

Geïnteresseerd? Solliciteer dan gelijk door op de 'Apply now' te klikken! 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands