Vacancies

(Afstudeer)Stageopdracht afdeling Lakkerij (productiviteit kleurlijn)

Ben jij een ondernemende student technische bedrijfskunde? En wil jij een bijdrage leveren aan de productiviteit binnen onze afdeling Lakkerij? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met ingang van september ’21 hebben wij een mooie afstudeeropdracht liggen voor een vierdejaars student technische bedrijfskunde.

 

Onze organisatie: Batavus (Accell Nederland BV)

‘Cycling moves the world forward’. Dát is onze purpose. De online video met onze eigen medewerkers vind je hier. Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. De bekendste merken die op de productielocaties in Heerenveen worden ontwikkeld en gemaakt zijn Batavus, Sparta en Koga.

 

De opdracht

In de fabriek in Heerenveen worden alle fietsframes en onderdelen zelf gelakt. Het proces kent meerdere processtappen waarvan de lakstraat de belangrijkste is. De complexiteit van de machine, de hoeveelheid verschillende producten en de afhankelijkheid in het proces van diverse variabelen zorgen er voor dat er meerdere grote en kleine verstoringen gedurende een productiedag op kunnen treden. Er is beperkt inzicht in de optredende verstoringen, de frequentie en de duur. Evenmin is goed in beeld hoe de prestatie van het proces is geweest gedurende een bepaalde tijd. Gezien de toename van het productievolume wordt efficiënt produceren steeds belangrijker. Daarnaast gaat efficiënter produceren vaak gepaard met een stabieler en rustiger productieproces alsmede dat het een positieve bijdrage levert aan de productiekosten.

 

Resultaatgebieden van de opdracht

  • Heldere procesbeschrijving van de lakstraat opgesteld.
  • Potentiele verstoringsbronnen geïdentificeerd en gecategoriseerd.
  • Registratiemethode ontworpen en geïmplementeerd in samenwerking met de operators en de technische dienst.
  • Data-analyse van de optredende verstoringen.
  • Verbeterpotentieel bepalen en belangrijkste verbeterkans verder uitwerken tot verbetervoorstel.
  • Verbetervoorstel (deels) implementeren wanneer dat binnen de mogelijkheden past.

 Dit neem jij mee

  • 4e jaars student Technische Bedrijfskunde (HBO) of soortgelijke opleiding.
  • Ondernemend ingesteld, neemt graag initiatief en zoekt naar pragmatische oplossingen om doelen te bereiken.
  • In staat het grotere plaatje te zien en details uit te werken wanneer de situatie daarom vraagt.
  • Enthousiaste teamspeler die graag anderen betrekt en goed kan communiceren met de verschillende stakeholders in het project.

 

Solliciteren?

Interesse? Solliciteer gelijk door op de 'Apply now' button te klikken. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Edwin van der Avoird, Productieleider via: 0513-638324.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands