Vacancies

Senior Brand Manager Juncker Bike Parts

Waar je werkt

‘Cycling moves the world forward’ Deze slogan past perfect bij jouw nieuwe baan en werkgever. Hier werk je samen met gedreven collega’s elke dag met de mooiste merken aan de beste klantbeleving. De Accell Group richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, fietsonderdelen en -accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa.

Juncker Bike Parts is één van de grootste distributeurs in fietsonderdelen en -accessoires in de Benelux. Met meer dan 20.000 artikelen van honderden topmerken biedt Juncker  een oplossing voor iedere fiets. Vanuit het centrale magazijn in Apeldoorn worden dagelijks duizenden pakketjes verstuurd met fietsonderdelen en accessoires. Dit varieert van een simpele binnenband voor de stadsfiets tot een geavanceerd onderdeel voor de meest innovatieve racefiets. De klanten van Juncker Bike Parts kunnen 24/7 onderdelen en accessoires bestellen via het online bestelsysteem Accentry.

Juncker Bike Parts is als ijzersterk merk in fietsonderdelen en -accessoires onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse fietscultuur. De Senior Brand Manager Juncker Bike Parts speelt een leidende rol in de veranderingen die marktleider Accell doormaakt en zet Juncker Bike Parts en de daarbij behorende merken nóg beter op de kaart als dé leverancier van fietsonderdelen en -accessoires voor de Benelux.

Wie je bent
• 5+ jaar relevante werkervaring bij voorkeur in B2C en consumer goods
• Sterke visie op merkpositionering en -bouwen
• Analytisch en data gedreven
• Ondernemend en creatief
• Goede kennis van effectieve off- en online marketingcommunicatie
• Communicatief en sociaal sterk, een verbinder en teamplayer

Wat je gaat doen
De Senior Brand Manager Juncker Bike Parts is verantwoordelijk voor het brandmanagement van de (focus)merken welke Juncker Bike Parts vertegenwoordigd in Nederland, België en Luxemburg en het eigen ‘huismerk’ XLC.. Dat er op alle markten nog heel veel mogelijkheden voor groei zijn, staat vast. De afgelopen jaren zette de organisatie de transitie naar een data gedreven organisatie in. Naast waardevolle input van dealers, worden directe klantdata steeds belangrijker bij het uitstippelen van de strategische koers. De Senior Brand Manager weet op basis van de data waar de moderne consument precies behoefte aan heeft, en stippelt nauwkeurig de customer journey uit. Een analytische mindset is key, net als de communicatieve vaardigheden om anderen van bevindingen en plannen te overtuigen.

Een ondernemende, daadkrachtige aanpak is voor de Senior Brand Manager – die zelf een Brand Marketeer aanstuurt en direct rapporteert aan Marketing Director Bikes & Parts – een absolute musthave. De rol is een geweldige kans voor een merkenbouwer die graag het verschil wil maken. Een doorzetter met een glasheldere visie die er niet voor terugdeinst om de mouwen op te stropen. Iemand die eerder een paar stappen te hard loopt dan afwacht, en gemakkelijk mensen kan enthousiasmeren. Met een proactieve, resultaatgerichte houding weet de Senior Brand Manager Juncker Bike Parts een wezenlijke bijdrage te leveren aan geweldige merken en een dynamisch bedrijf.

 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands