Vacancies

Stage Sales & Marketing

Meewerkstage

Deze stage bij Accell (KOGA, Batavus, Sparta) is de kans om kennis te maken met de complete commerciële kant van de fietsindustrie. Want je loopt niet alleen op marketing stage maar ook op dealersupport!


Op de afdeling Dealersupport kom je in contact met sales professionals die veel ervaring hebben in klantcontact, verkoop en het adviseren van dealers. Verder is hier de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een echte verkoopexpert, doordat je zelf ook in contact gaat komen met de klant.

Op dealersupport ben je een “echte medewerker”. Alle taken die een collega van de binnendienst uitvoert, zal je leren kennen o.a. fietshandelaren adviseren over levertijden van fietsen, verkoop fietsen en alternatieven aanbieden, orders/facturen invoeren en verwerken.

De afdeling trade marketing is de schakel tussen de shopper, sales en marketing. Hier kom je met dezelfde doelgroep in contact maar je kijkt verder dan alleen verkoop. Trade marketing is de marketingdiscipline die betrekking heeft op het vergroten van de vraag op het niveau van BtoB. Trade marketing houdt zich o.a. bezig met vertaling van consumenten campagnes naar de POS, winkelinrichting, organisatie van (detailhandels-)events, incentives en loyalty programma’s. Tevens ligt hier het projectmanagement van alle BtoB en BtoC beurzen.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste pro actieve doorpakker die zich wil ontwikkelen in een dynamisch bedrijf en een bijdrage wil leveren aan de groei van onze prachtige A- merken.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent een teamplayer… maar je kunt ook goed zelfstandig werken
  • Je bent flexibel
  • Je bent geïnteresseerd in fietsen (pré)
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, kennis van Frans en/of Duits is een pré
  • Je beschikt over rijbewijs B (pré)
  • Je bent bereid om af en toe in de weekenden op events te werken

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Overige informatie

Stageperiode kan altijd ingaan (afwijkende periode in overleg)

  • Geen afstudeerstage
  • Goede stagevergoeding
  • Locatie: Heerenveen

Organisatie

Accell Group N.V. is een sterke, ambitieuze organisatie en richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen & accessoires en fitnessapparatuur. In Europa is Accell Group marktleider in fietsen gemeten in omzet.

Accell Nederland B.V. maakt deel uit van Accell Group N.V. en is gevestigd in Apeldoorn en Heerenveen. Accell Nederland B.V. ontwikkelt, produceert en brengt fietsen en onderdelen onder de merknamen Batavus, Juncker, Koga, Loekie, Sparta, Haibike, Lapierre en Van Nicholas op de markt. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door een breed en modern assortiment en een voor de branche opvallende marktbewerking, zowel richting het dealernetwerk als de consument. Het grootste deel van de afzet vindt plaats via de professionele vakhandel. De exportactiviteiten in met name België, Denemarken en Duitsland completeren de afzet.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anke Namendorf via a.namendorf@accell.nl of 06-1098 3307.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands