Vacancies

HR Adviseur

HR Adviseur
Wil jij aan de slag bij het HR team van de bekende Nederlandse fietsmerken Batavus, Sparta en KOGA én het grootste fietsbedrijf van Europa? Hou je van een informele, ondernemende en inspirerende cultuur? Solliciteer dan als HR Adviseur bij Accell en bouw mee aan een vernieuwende HR omgeving welke jij helpt vorm te geven. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en veel te leren door training, opleiding en vanuit de praktijk.

De functie
Als HR Adviseur bij Accell adviseer en ondersteun je het management en de medewerkers met betrekking tot de uitvoering van het personeelsbeleid op de verschillende HR werkgebieden (zoals werving en selectie, aanname en ontslag, personeels- en loopbaanplanning, L&D, promotie en demotie, arbeidsvoorwaarden, functiebeheer en -waardering, personeelsbeoordeling, beloning, opleiden, communicatie, verzuim en arbo), ontwikkelingen in CAO, wet- en regelgeving en interne richtlijnen en procedures.

Je neemt deel aan diverse overleggen waar jouw expertise van belang is. Je adviseert en bewaakt de naleving van arbeidsvoorwaarden, CAO en het personeelshandboek. Je hebt een signalerende, maar soms ook ondersteunende rol. Je weet wat er speelt op het gebied van wet en regelgeving, zodat je tijdig kunt adviseren en anticiperen op veranderingen.

Als HR Adviseur bij Accell heb je een uitdagende functie in een dynamische en internationale werkomgeving. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent een doener die medewerkers en leidinggevenden ondersteunen. Vooral op het gebied van de ‘employee journey’ is nog veel te ontwikkelen. Daarnaast werk je aan verschillende projecten ter verdere professionalisering van HR binnen Accell.    

Wat bieden we jou

 • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro;
 • 8% vakantiegeld en winstdelingsregeling tot max. 10%;
 • 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
 • Prettige en informele werksfeer;
 • Volop individuele leer- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Je standplaats zal Heerenveen zijn. Daarnaast is het mogelijk om hybride te werken met een thuiswerk(plek)vergoeding en flexibele werktijden;
 • Aantrekkelijke personeelskorting op fietsen en fietsaccessoires en fietsleaseregeling.

Dit breng je mee

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie of op het gebied van HR;
 • Je bent nieuwsgierig en gemakkelijk in de omgang. Een teamspeler die om kan gaan met leidinggevenden van alle niveaus.
 • Daarnaast ben je daadkrachtig, goed in het geven van advies en komt snel tot de kern.
 • Je bent in staat snel te schakelen en prioriteiten te stellen.
 • Werkervaring binnen de consumentenmarkt of maakindustrie is een pre.
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Het HR Team
HR is belangrijk, het gaat bij ons echt om mensen, zij maken het verschil! We hebben de ambitie om HR te ontwikkelen en bij de beste HR-praktijken van Nederland te horen. Als HR professional krijg je alle ruimte om te leren en ontwikkelen en kun je zelfs internationaal carrière maken als je dat zou willen.

Je komt terecht in een solide, leuk en warm HR team van 15 directe HR collega’s. Binnen het HR team zijn 2 HR Business Partners, 3 HR adviseurs en 1 Head of Talent werkzaam en het HR Services Team bestaat uit 5 collega’s, inclusief salarisadministratie. De meerderheid van het HR team is werkzaam vanuit Heerenveen, waarbij hybride werken mogelijk is.

Accell, jouw nieuwe werkgever?
‘Cycling moves the world forward’ - dát is onze purpose. 
Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Wij willen de wereld in beweging en iedereen op de fiets. Van e-bike tot bakfiets en van kinderfiets tot racefiets. Bij Accell WE werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. We hebben een informele en ondernemende bedrijfscultuur en zijn groot, maar ook klein genoeg om het verschil te maken.  

Accell WE is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Fietsen is ontzettend populair en de e-bike verovert Nederland en de wereld in rap tempo. Accell is groeiende en er is ruimte om te ontwikkelen en dus willen we nog meer investeren in onze mensen. Accell is marktleider in Europa met b
ekende merken als Batavus, KOGA, Sparta, Haibike, Lapierre, Ghost en Van Nicholas. 

Solliciteren?
Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer door op de ‘apply now’ button te klikken.
Voor meer informatie of vragen over de vacature kun je terecht bij via onze HR afdeling via
HRadvies@accell.nl of 06-25488635.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands