Vacancies

IT Manager Operations

Ben jij een proactieve, resultaatgerichte, innovatieve IT-teamlead, met Cloud computing en DevOps achtergrond? Ben je geïnteresseerd in fietsen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Teamlead Operations.

Wij zijn Accell IT, het IT bedrijf van Accell Group. Met innovatieve ICT-oplossingen stellen wij Accell Group in staat om de consumentgerichte marktleider van de e-bike-markt te worden. Batavus, Koga, Haibike en Lapierre zijn enkele van onze bekendste merken.

We combineren IT-kennis met onze kennis van de fietsenindustrie, om in samenwerking met Accell, zijn klanten en partners de best mogelijke IT-oplossingen te creëren. 

Jouw uitdaging:

Accell staat voor de uitdaging om de huidige wereldwijde IT systemen te migreren naar de laatste technologieën. Als Teamlead Operations neem je de engineers mee in deze transitie en realiseer je de overgang van het traditioneel beheer naar Cloud/DevOps. Je bent de spil tussen het management en 10-12 engineers in de disciplines; Microsoft, Linux, Netwerk, Security, Datacenterbeheer, Werkplekbeheer. Jouw ruime ervaring met procesmatig werken en zaken als Cloud, DevOps, ITIL, ITSM, Scrum, en Agile creëert de nieuwe standaard.

Jouw focus:

 • Je bent als meewerkend voorman verantwoordelijk voor het functioneren van de competence centers Infrastructuur (> 450 servers) en Workspace (> 2500 werkplekken).
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen en mede bepalen van doelstellingen en SLA’s en biedt technische ondersteuning waar mogelijk.
 • Je realiseert, samen met je team, de reis naar een hybride cloud omgeving - on-prem en in de cloud, om zo de ICT dienstverlening binnen Accell Group te optimaliseren. Je doet dit door targets te stellen en te zorgen voor ontwikkeling van je medewerkers.
 • Jij begeleidt je team op een goede manier in alle transities die de komende jaren staan te gebeuren.  Dit doe je met een motiverende en coachende manier van leidinggeven, waarbij je oog hebt voor de groep en het individu. Je zorgt voor een goede teamspirit.
 • Om de resultaten van je team meetbaar te maken, houd je statistieken en KPI’s bij die je regelmatig rapporteert aan het management. Je levert op basis hiervan proactief verbetervoorstellen aan.
 • Je draait mee in de consignatie dienst (best effort).

Dit zit op je bagagedrager:

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde technische/IT HBO-opleiding,  certificeringen en bewezen ervaring.
 • Je hebt al enkele jaren leiding gegeven aan operationeel beheer; van een Cloud omgeving is een pré. Je stevige infrastructurele achtergrond (o.a. (W)LAN/WAN, Security, Active Directory, Cloud Computing, Office365) is jouw basis.
 • Jij bent de motor die zorgt dat er een hoog serviceniveau geleverd wordt. Goede resultaten, optimale levertijden en dus tevreden klanten zijn jouw maatstaf. 
 • Samenwerken is jouw tweede natuur. Je realiseert met je eigen team, de andere IT-teams en de Accell organisatie de beste oplossing voor de problemen en vragen die er leven.
 • Je hebt ervaring met veranderende omgevingen, zowel technisch als organisatorisch. Omdat je een procesdenker bent met een goede helicopterview fiets je hier, met je team, goed doorheen. Jouw sterk analytische vermogen helpt je hierbij.  
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en het Engels.

 

Dit bieden we jou:

 • Een informeel en flexibel team van gedreven collega’s, waarin samenwerken voorop staat. De functie valt binnen de afdeling Operations.
 • Een dynamische en professionele omgeving, waarin gewerkt wordt met de laatste technologieën die je in staat stellen om je inhoudelijk verder te ontwikkelen.
 • Een fulltime functie die wordt beloond met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Veel mogelijkheid voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling om mee te innoveren.
 • De uitnodiging om met je collega’s mee te doen aan borrels en sportactiviteiten.

 

Accell Group & Accell IT

Accell Group richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen en fietsonderdelen en -accessoires. De onderneming heeft markt leidende posities in Europa. De bekendste merken van Accell Group zijn Haibike, Winora, Batavus, Sparta, Koga, Lapierre, Ghost, Raleigh, Tunturi, Atala, Loekie en XLC. Er werken wereldwijd circa 3.000 mensen voor Accell Group.

Accell IT is een van de dochterondernemingen van Accell Group. Met zo’n 80 medewerkers bedienen wij de overige Accell organisaties wereldwijd op het gebied van IT. We leveren een breed scala aan diensten en services, van werkplekbeheer tot het in-house ontwikkelde ERP-systeem. Accell IT is gevestigd in Heerenveen, naast het hoofdkantoor van Accell Group.

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur ons je CV en motivatie en laat ons weten waarom we niet verder hoeven te zoeken. Heb je vooraf vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via work@accell-it.com, we vertellen je graag meer.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands