Vacancies

Event & Projectmanager

Het is de dag van het evenement waar je de afgelopen weken druk aan hebt gewerkt. Vanaf een afstand kijk je rond en voel je je trots. Zojuist gaf een van de dealers waarvoor je dit evenement hebt georganiseerd je nog een compliment “wat is dit een mooi en goed georganiseerd evenement”. Dat alles door jouw expertise, inzet en samenwerking met de betreffende stakeholders. Krijg jij hier energie van en klinkt dit als een mooie volgende stap in je loopbaan, lees dan snel verder! 

Wat ga je doen
Jouw rol is tweeledig. Aan de ene kant houd jij je (in het seizoen) bezig met de organisatie van diverse events. Anderzijds ben je (buiten het seizoen) voornamelijk op pad om bij onze dealers te zorgen voor het opbouwen van merk zichtbaarheid op de winkelvloer. 
Als Event & Projectmanager ben jij de dragende kracht in de verschillende multidisciplinaire teams vanuit de afdeling Trademarketing. Een dynamische functie, waar je aan de slag gaat met de volgende werkzaamheden:

1.  Organisatie beurzen, evenementen, seminars en trainingen

Het organiseren van evenementen, beurzen, seminars en trainingen voor dealers en consumenten in binnen- en buitenland (Benelux) door:

 • Te fungeren als spin-in-het-web tijdens voorbereiding, uitvoering en afbraak van beurzen;
 • Coördineren van bijkomende zaken zoals communicatie-uitingen, selecteren van locaties, maken van planningen, catering, standbouwers, beursbemanning, voorziening (gas, water, elektra, ICT), transport (ontwikkeling, productie, inkoop en plaatsing) binnen gestelde budgettaire kaders  en in samenspraak met Sales en Marketing collega’s;
 • Te woord staan van bezoekers (consumenten en dealers) tijdens beurzen, seminars en trainingen.

2. Dealermarketing/ projecten
Merk zichtbaarheid bouwen op de winkelvloer in samenwerking met de dealer, sales en brandmanagement gericht op merkbeleving door. Dit begint bij het doen van onderzoek op de winkelvloer naar optimale aanpak voor consument en dealer. Vervolgens creëer je een optimale winkelbeleving door middel van:

 • Het ontwikkelen en implementeren van pakketten passend bij merkwereld en eisen dealers;
 • Coördineren van Shop in Shop projecten: van intake tot realisatie;
 • Doorvertalen en uitrollen van campagnes naar activiteiten op de winkelvloer;
 • Sales activiteiten ontwikkelen in samenwerking met Hoofd Verkoop;
 • Monitoren en aanjagen van distributie optimalisatie;
 • Dealermarketing campagnes doorvoeren bij De Fietser (Ede) en toekomstige experience centers.

Om continue te verbeteren en kwaliteit te waarborgen houd je je tot slot bezig met het opzetten van evaluaties en delen van learnings en best pratices.

We believe Cycling moves the world forward!
Accell WE is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Fietsen is ontzettend populair en de e-bike verovert Nederland en de wereld in rap tempo. Accell is groeiende en er is ruimte om te ontwikkelen en dus willen we nog meer investeren in onze mensen. Accell is marktleider in Europa met bekende merken als Batavus, KOGA, Sparta, Haibike, Lapierre, Ghost en Van Nicholas. Hier bij Accell geloven wij dat mensen de kracht hebben om de wereld te veranderen. Je bent hier waardevol en van belang. Nog iets meer beeld bij Accell? Bekijk deze video waarin onze medewerkers laten zien hoe fietsen de wereld vooruit helpt. 

De afdeling 
De afdeling trademarketing is de spil tussen de marketing teams en het salesteam. We kennen ons dealerkanaal en weten hoe we dit kanaal kunnen bewerken teneinde de consument te bereiken en de dealers voor ons te winnen. Zowel online als offline. Het team bestaat uit 7 enthousiastelingen en heeft als standplaats Apeldoorn. Daarnaast zijn zij werkzaam door geheel Nederland/ Benelux, waaronder ook het experience center De Fietser in Ede.

Wat breng je mee?
Voor deze veelzijdige functie zoeken we een projectmatig sterk persoon. Jij houdt ervan om dingen voor elkaar te krijgen. Hierin kun jij je gedreven en enthousiaste persoonlijkheid goed kwijt. Omdat jij veel contacten onderhoudt en het visitekaartje bent van onze organisatie vinden we het belangrijk dat je een open en benaderbaar persoon bent.  

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij jezelf in onderstaande herkent:

 • Passie voor de evenementenbranche:
 • Vaardig in het bedenken en organiseren van evenementen door jouw werkervaring van minimaal 3 jaar;
 • Je denkt in kansen en weet hoe je samen met klanten onze commerciële doelen behaalt;
 • Jij bent een communicatieve teamspeler en gericht op samenwerking;
 • Kennis van marketing.

Dit bieden wij jou

 • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro
 • 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Prettige en informele werksfeer
 • Volop individuele leer- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Je standplaats zal Apeldoorn zijn. Daarnaast is het mogelijk om hybride te werken met een thuiswerk(plek)vergoeding en flexibele werktijden
 • Aantrekkelijke personeelskorting op fietsen en fietsaccessoires en fietsleaseregeling

Vervolgstappen

 • Is er een match tussen jouw achtergrond en onze wensen? Dan nodigen we je uit voor een eerste interview.  In dit gesprek zijn we benieuwd naar jou als toekomstige collega en geven wij jou een eerste indruk van de functie.
 • Wanneer jij en wij enthousiast zijn na de kennismaking, nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek. Hierin maak je kennis met het team en krijg je een completer beeld van de functie en cultuur bij Accell.
 • Na ons gesprek hoor je zo snel mogelijk of er match is en ontvang je een aanbod in de vorm van een LOI (Letter Of Intent). Wanneer dit niet het geval is krijg je een duidelijke toelichting waar je wat aan hebt.

Ben je enthousiast en zie jij jezelf bij Accell? Solliciteer dan via onderstaande knop. Meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Roderick Ketelaar (Trade Marketing Manager) via r.ketelaar@accell.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze Recruiter Anieke de Groot, via aniekedegroot@accell.nl. 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands