Vacancies

Supply Chain Manager

Accell is going gold en jij kan daarbij helpen! Als Supply Chain Manager ben jij een belangrijke schakel tussen sales en operations en zorg je voor een vlekkeloze samenwerking tussen deze twee afdelingen. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele Supply Chain binnen Accell in Nederland en hebt nauw contact met de Supply Chain functies van Accell Group. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen
Accell heeft ambitieuze groeiplannen. Als Supply Chain Manager heb jij een cruciale rol in het verbeteren en afstemmen van processen tussen sales en operations. Jij hebt namelijk verantwoordelijk van planning tot levering.
Vanwege de omvang van onze organisatie zijn er tal van mogelijkheden en uitdagingen om aan te pakken en direct invloed op uit te oefenen.

Door intensief samen te werken met jouw collega's en externe partijen krijg jij inzicht in de verschillende belangen en zorg jij dat partijen, waar nodig, dichter tot elkaar komen. Jij verbindt mensen en ziet hoe processen verbeterd kunnen worden. Je start initiatieven met als doel een effectieve en efficiënte invulling en uitvoering van het Supply Chain managementbeleid. In dit geheel ben je dan ook niet afwachtend en breng je zelf actief veranderingen op gang.

Resultaatgerichtheid met de focus op het continue meten en verbeteren is een integraal onderdeel in deze functie. Je stemt alle processen af met de betrokken afdelingen en bent duidelijk in jouw communicatie. Mensen succesvol meenemen in de gewenste veranderingen is voor jou vanzelfsprekend! Voor het team ben je een stimulerend en enthousiasmerende leidinggevende die rust en positiviteit kan brengen in de hectiek van een groeiende organisatie.

Kort gezegd ga je in deze functie dus aan de slag met het:

 • Uitvoeren van een effectief en efficiënt Supply Chain managementbeleid, met een sterke focus op het gebied van beschikbaarheid, kwaliteit en kosten;
 • Sturing en structuur geven aan de operationele processen, formuleren van doelstellingen en het bewaken hiervan;
 • Efficiënt inrichten van de Supply Chain processen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft en de levertijd verbetert met een sterke focus op het gebied van beschikbaarheid, kwaliteit en kosten;
 • In samenwerking met de plant director fungeren als verandermanager: verhogen van de kwaliteit en kennis van de medewerkers en ze meenemen in het veranderproces;
 • Zorgt voor adequate managementrapportage zowel gericht op financiële als niet-financiële KPI’s;
 • Verantwoordelijk voor de magazijnen en een correct inklaringsproces.

We believe Cycling moves the world forward!
Accell WE is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Fietsen is ontzettend populair en de e-bike verovert Nederland en de wereld in rap tempo. Accell is groeiende en er is ruimte om te ontwikkelen en dus willen we nog meer investeren in onze mensen. Accell is marktleider in Europa met bekende merken als Batavus, KOGA, Sparta, Haibike, Lapierre, Ghost en Van Nicholas. Hier bij Accell geloven wij dat mensen de kracht hebben om de wereld te veranderen. Je bent hier waardevol en van belang. Nog iets meer beeld bij Accell? Bekijk deze video waarin onze medewerkers laten zien hoe fietsen de wereld vooruit helpt.

Wat breng je mee
Met jouw enthousiasme en daadkracht weet jij veranderingen op gang te brengen en ben je niet bang om zelf het voortouw te nemen. Als persoon ben je dan ook te beschrijven als hands on, motiverend en probleemoplossend. Hier zet jij jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden optimaal bij in. Je bent echter ook open voor ideeën van anderen en weet deze op een positieve manier te integreren in het beleid.

Om succesvol te zijn in deze functie zien we daarnaast graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Afgeronde bachelor of masteropleiding in de richting van supply chain management of bedrijfskunde;
 • Ruime en bewezen werkervaring als Supply Chain Manager in een (technische) productieomgeving, waarvan minimaal 5 jaar met het aansturen van meerdere medewerkers;
 • Kennis van ERP systemen, S&OP processen, risicomanagement;
 • Analytisch vermogen en procesmatig denken- en handelen (planmatig, georganiseerd);
 • Besluitvaardig, resultaatgericht en vasthoudend;
 • Goede beheersing van Engels en Duits, zowel in woord als geschrift.

Dit bieden wij jou

 • Een afwisselende functie met veel vrijheid
  • Werken binnen een trotse en enthousiaste organisatie.
  • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro
  • 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Volop individuele leer- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Aantrekkelijke personeelskorting op fietsen en fietsaccessoires en fietsleaseregeling

  Vervolgstappen

  1. Is er een match tussen jouw achtergrond en onze wensen? Dan nodigen we je uit voor een eerste interview. In dit gesprek zijn we benieuwd naar jou als toekomstige collega en geven wij jou een eerste indruk van de functie.
  2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn na de kennismaking, nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek. Hierin maak je kennis met het team en krijg je een completer beeld van de functie en cultuur bij Accell.
  3. Na ons gesprek hoor je zo snel mogelijk of er match is en ontvang je een aanbod in de vorm van een LOI (Letter Of Intent). Wanneer dit niet het geval is krijg je een duidelijke toelichting waar je wat aan hebt.

  Solliciteren
  Solliciteren kan via onderstaande knop. Voor vragen over de procedure kun je contact op nemen met onze recruiter Anieke de Groot via whatsapp of bel naar: +316 1117 5489 (of aniekedegroot@accell.nl). Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Jurian Bootsma via j.bootsma@accell-group.com. 

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig en wordt niet op prijs gesteld.


   

   

   

  ACCELL GROUP

  Industrieweg 4
  8444 AR Heerenveen
  The Netherlands

  Accell GROUP

  Overschiestraat 65
  1062 XD Amsterdam
  The Netherlands

  Accell GROUP

  Wilmersdorf 37
  7300 AA Apeldoorn
  The Netherlands