Vacancies

Commercieel Medewerker Binnendienst

Een glimlach hoor je aan de telefoon! Neem jij dus straks bij ons de telefoon aan met een glimlach? Schakel je moeiteloos tussen telefoon, e-mail en chat en bied je hulp aan jouw klanten door het beantwoorden van vragen? Word dan het aanspreekpunt voor de fietsdealers binnen Accell. Benieuwd, lees dan snel verder!

Wat ga je doen
Als
Commercieel Medewerker Binnendienst Bikes kom je te werken in het team van Sales Support; een team van zo'n 20 collega's. Je adviseert fietsdealers over onze producten, onderdelen en diensten en brengt actief speciale aanbiedingen en modellen onder de aandacht. Je luistert goed naar wat zij willen en je weet als geen ander hoe je commerciële kansen kunt benutten. Je ziet een juiste balans tussen klant- en bedrijfsbelang en weet dat dit elkaar vaak niet hoeft te bijten. Alle contacten leg je vast in het CRM systeem. De binnenkomende orders verwerk je in het ERP-systeem, zodat er een correcte en tijdige levering kan plaatsvinden.

In deze binnendienst functie zorg jij er dus voor dat je alle informatie binnen bereik hebt om een goed beeld te krijgen van de casus. Je bent zelfstandig en durft beslissingen te maken. Natuurlijk kan en mag je ook met collega’s overleggen, we staan voor een cultuur waarin we elkaar helpen. Je ondersteunt de collega’s van de buitendienst wanneer ze hulp nodig hebben. Tot slot ben je ook inzetbaar voor consumentenbeurzen en dealershows, ook als deze in het weekend plaatsvinden. Dit vind jij geen probleem, dit zijn juist de dingen waar jij energie uit haalt!

Accell Western Europe, jouw nieuwe werkgever?
Bij Accell werk je samen met gedreven collega’s elke dag met de mooiste merken aan de beste klantbeleving. Accell WE is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten fietsen, onderdelen en accessoires in het midden- en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. Je vindt Accell in Apeldoorn en Heerenveen, waarbij jouw standplaats Heerenveen is.

Wat breng jij mee
Jij bent een enthousiaste en gedreven persoon die gepassioneerd is door alles wat met fietsen te maken heeft. Je bent proactief en houdt ervan om commerciële kansen te identificeren en te benutten. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je durft beslissingen te nemen, maar je vindt het daarnaast ook leuk om samen te werken met je collega's. Je bent communicatief sterk en hebt een goed luisterend oor. 

Daarnaast zien wij graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Een commerciële (technische) opleiding op mbo-niveau met enkele jaren werkervaring in een commerciële omgeving of in de fietsenbranche;
 • Goede beheersing van de Office Pakketten;
 • Ervaring met ERP-systemen is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en werkt probleemoplossend en accuraat.
 • Je bent een echte teamplayer en voelt je prettig bij het nemen van initiatief en werkt resultaatgericht en zelfstandig.

Dit bieden we jou:

 • Een uitdagende functie met diverse ontwikkelmogelijkheden binnen een internationale organisatie;
 • Een contract voor een jaar met intentie tot omzetting tot onbepaalde tijd;
 • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro;
 • Een interne opleiding met product specifieke training;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek);
 • Winstdelingsregeling max. 10%;
 • Personeelskorting op de eigen producten van Accell Nederland en een aantrekkelijke leasefietsregeling;

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om via de 'Apply now' button te solliciteren. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze Recruiter Anieke de Groot via aniekedegroot@accell.nl of whatsapp/ bel naar: +31611175489. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janine Luchtmeijer (Manager Sales Support Heerenveen) j.luchtmeijer@accell.nl 

 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands