Vacancies

Finance Director

Voor Accell Nederland zijn we op zoek naar een Finance Director. De fietsindustrie verandert door de vooruitgang in technologie, informatiemanagement en nieuwe businessmodellen. In deze uitdagende functie lever je vanuit Finance samen met je collega Mt-leden een bijdrage aan de strategische ontwikkeling van Accell. Je geeft uitvoering aan het financieel-economisch beleid en de ontwikkeling daarvan. Samen met je team zorg je voor de juiste (financiële) stuurinformatie om tot strategische keuzes te komen.

Als Finance Professional beheers jij accounting en controlling op zowel operationeel als strategisch niveau en ben je verantwoordelijk voor de compliance van de Finance & Control infrastructuur. Ondersteund door het Finance team zorg je voor een optimale planning & control cyclus, periodieke (management) rapportages, begrotingen en bereid je de jaarrekening van Accell Nederland B.V. voor. Je bent gesprekspartner voor het Management Team, financieel verantwoordelijken, holding, klanten, externe accountant en andere stakeholders.

Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving waar verandering niet vreemd is en de klant centraal staat in alles wat we doen. In deze veranderende omgeving ben je in staat om draagvlak te creëren en heb je een goed gevoel bij interne verhoudingen. Je weet de verbinding te leggen met ander afdelingen en samen te werken op verschillende niveaus. Het uitgangspunt is gelijkwaardigheid waarbij je waar nodig tegenwicht biedt. We zoeken een Finance Professional met universitair werk- en denkniveau en minimaal 10 jaar relevante bedrijfseconomische- en leidinggevende werkervaring.

De afdeling

Bij de afdeling Finance van Accell Nederland B.V. werken 16 gedreven teamleden. De afdeling bestaat uit een aantal subafdelingen waaronder Accounting, Business control, Financial Control en Business Intelligence. Je bent een inspirerende leider voor het team en weet persoonlijke groei bij je medewerkers te realiseren door ze te coachen en motiveren. In deze functie rapporteer je aan de Regional Director Accell Benelux.

Accell Nederland

‘Great bikes win great likes.’ Deze slogan past perfect bij jouw nieuwe baan en werkgever. Hier werk je samen met gedreven collega’s elke dag met de mooiste merken aan de beste klantbeleving. Accell Nederland is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires onder de merknamen Batavus, Juncker, Koga, Loekie, Sparta en Van Nicholas. Hiermee is Accell marktleider in Europa. 

Interesse?

Reageer dan voor 28 februari via de 'apply now' button. De eerste gesprekken worden gepland in de eerste week van maart. Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de procedure. 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands