Vacancies

Teamleider Integratie

Als Teamlead Integratie van het Integration Competence Center (ICC) bij Accell IT ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom het integratie domein. Het ICC levert software integratie oplossingen voor Business Applicaties (waaronder CRM, ERP, Web, Data Analytics, Third Party Integrations, etc). Als Teamlead ben je in staat om business wensen om te zetten in werkbare oplossingen, terwijl je overzicht bewaart en prioriteiten in de gaten houdt. Je hebt een duidelijke rol als gesprekspartner en meewerkend voorman/vrouw richting de collega teams en jouw teamleden en hebt qua kennis veel in te brengen. De laatste technieken en methodologieën op het gebied van software integratie (MuleSoft) kennen geen verrassingen voor jou. Daarnaast heb je (enige) ervaring met het werken in Agile teams. Werk je nu als Lead Developer of Integratie Developer, maar ambieer je een rol als Teamlead of ben je toe aan een andere werkgever? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Jouw focus

 • Analyse van business doelen en de vertaling naar relevante herbruikbare integratie oplossingen binnen de gestelde architectuur richtlijnen en principes.
 • Planning en het managen van de gehele software development cyclus (discovery, analysis, requirements, estimations, designs, configuration, code development, testing, DevOps support, monitoring and alerting)
 • Het doorvoeren van proces optimalisaties
 • Afstemming en communicatie met interne en externe partijen, waaronder business partners, project managers, leveranciers en andere (retail) organisaties.
 • HR gerelateerde activiteiten ten aanzien van het team. 

Jouw bagagedrager

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en kunt je uitdrukken in het Nederlands en Engels
 • Je hebt meerdere jaren hands-on ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van een integratie platform
 • Kennis en ervaring met MuleSoft is een pre
 • Je hebt ervaring met het werken in een Teams ontwikkelomgeving (Azure, DevOps of iets soortgelijks)
 • Je hebt een goed begrip van integratie patronen en bent in staat om zowel technisch met developers te kunnen schakelen alsmede voortgang te rapporteren richting projecten en lijnmanagement

Dit bieden we jou:

 • Een informele en laagdrempelige organisatie.
 • Een marktconform salaris gewaardeerd volgens KornFerry (min. € 4.407,41 - max. € 6.925,93 bruto per maand op ft basis).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke personeelskorting voor het aanschaffen van fietsen.
 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken inclusief een thuiswerkvergoeding. 
 • Opleiding en ontwikkelmogelijkheden.
 • Werken voor een werkgever met oog voor duurzaamheid.

Onze purpose:

‘Cycling moves the world forward’. Dát is onze purpose. De online video met onze eigen medewerkers vind je hier. Accell IT is onderdeel van Accell Group. Accell Group ontwerpt simpele en slimme oplossingen om een fantastische fietservaring te creëren voor iedereen die onze fietsen gebruikt. Accell Group maakt fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Wij zijn de Europese marktleider in e-bikes en de tweede grootste in fietsonderdelen en -accessoires, met tal van toonaangevende Europese fietsmerken onder één dak. Deze merken zijn gebouwd door pioniers voor wie het beste niet goed genoeg was. Tot op de dag van vandaag belichamen we nog steeds de ondernemersgeest van die familiebedrijven. We blijven onszelf pushen om hoogwaardige, hoogwaardige, geavanceerde producten te creëren, gedreven door de voortdurende uitwisseling van knowhow en vakmanschap.

Bekende fietsmerken in ons portfolio zijn onder meer Haibike, Winora, Ghost, Batavus, Koga, Lapierre, Raleigh, Sparta, Babboe en Carqon. XLC is ons merk voor fietsonderdelen en accessoires. Accell Group heeft circa 3.100 mensen in dienst, verspreid over 15 landen. Onze fietsen en aanverwante producten worden verkocht aan dealers en consumenten in meer dan 80 landen. In 2020 verkochten we ongeveer 897 duizend fietsen en boekten we een omzet van € 1,3 miljard. 

Accell streeft diversiteit na binnen haar organisatie.  

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands