Vacancies

Teamlead Integratie

Als Teamlead Integratie van het Integration Competence Center (ICC) bij Accell IT ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom het integratie domein. Het ICC levert software integratie oplossingen voor Business Applicaties (waaronder CRM, ERP, Web, Data Analytics, Third Party Integrations, etc). Als Teamlead ben je in staat om business wensen om te zetten in werkbare oplossingen, terwijl je overzicht bewaart en prioriteiten in de gaten houdt. Je hebt een duidelijke rol als gesprekspartner en meewerkend voorman/vrouw richting de collega teams en jouw teamleden en hebt qua kennis veel in te brengen. De laatste technieken en methodologieën op het gebied van software integratie (MuleSoft) kennen geen verrassingen voor jou. Daarnaast heb je (enige) ervaring met het werken in Agile teams. Werk je nu als Lead Developer of Integratie Developer, maar ambieer je een rol als Teamlead of ben je toe aan een financieel stabiele werkgever? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Jouw focus

 • Analyse van business doelen en de vertaling naar relevante herbruikbare integratie oplossingen binnen de gestelde architectuur richtlijnen en principes.
 • Planning en het managen van de gehele software development cyclus (discovery, analysis, requirements, estimations, designs, configuration, code development, testing, DevOps support, monitoring and alerting)
 • Het doorvoeren van proces optimalisaties
 • Afstemming en communicatie met interne en externe partijen, waaronder business partners, project managers, leveranciers en andere (retail) organisaties.
 • HR gerelateerde activiteiten ten aanzien van het team. 

Jouw bagagedrager?

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en kunt je uitdrukken in het Nederlands en Engels
 • Je hebt meerdere jaren hands-on ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van een integratie platform
 • Kennis en ervaring met MuleSoft is een pre
 • Je hebt ervaring met het werken in een Teams ontwikkelomgeving (Azure, DevOps, ...)
 • Je hebt een goed begrip van integratie patronen en bent in staat om zowel technisch met developers te kunnen schakelen alsmede voortgang te rapporteren richting projecten en lijnmanagement

 Wat heeft Accell jou te bieden?

 • Leuke collega’s in een informeel en flexibel team
 • Internationale organisatie met ambitie in een groeimarkt 
 • Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt 
 • Marktconform salaris (Korn Ferry Hay) en aantrekkelijke personeelskorting op fietsen 
 • Genoeg kansen om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen en te kunnen bouwen aan innovatie

Accell Group richt zich op de  midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen en fietsonderdelen en -accessoires. We zijn de Europese marktleider in elektrische fietsen en de Europese nummer twee in fietsonderdelen en accessoires. Bekende fietsmerken die we in portefeuille hebben zijn onder meer Babboe, Batavus, Haibike, Ghost, Koga, Lapierre, Raleigh, Sparta en Winora. XLC is ons merk voor fietsonderdelen en -accessoires. Er werken wereldwijd circa 3.300 mensen voor Accell Group. Accell IT een dochterondernemingen van Accell Group. Met zo'n 80 medewerkers bedienen wij de overige Accell organisaties wereldwijd op het gebied van IT. We leveren een breed scala aan diensten en services, van werkplekbeheer tot het in-house ontwikkelde ERP-systeem. Accell IT is gevestigd in Heerenveen, naast het hoofdkantoor van Accell Group. Bij Accell IT werken we aan een toekomstbestendig digitaal landschap, waarbij we wereldwijd lokale IT systemen integreren en migreren naar de laatste technologieën binnen de Accell Group.

Accell streeft diversiteit na binnen haar organisatie.  

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands