Vacancies

Assemblagemedewerker

Ben jij handig en mag je graag sleutelen? Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en een hele serie fietsen klaar te maken voor de zomer? Batavus in Heerenveen zoekt medewerkers die in de productie fietsen willen assembleren voor 32-40 uur per week!

Het begint allemaal met een kaal fietsframe aan het begin van de band. Samen met een team van ongeveer 25 collega’s zorg jij ervoor dat er aan het einde van de band een kwalitatief goede fiets klaar staat voor de consument. Je monteert fietsonderdelen aan het frame aan de hand van werkinstructies en tekeningen.

  • Je bent per direct en fulltime beschikbaar;
  • Je beschikt over eigen vervoer naar Heerenveen en/of woont in de omgeving;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed i.v.m. de veiligheid op de werkvloer.
 

Accell Group maakt fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Bekende fietsmerken in onze portefeuille zijn onder meer Haibike, Winora, Ghost, Batavus, Koga, Lapierre, Raleigh, Sparta, Babboe en Carqon.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Accell? Solliciteer dan via de 'apply now' button. Middels je sollicitatie ga je ermee akkoord dat je gegevens doorgestuurd worden naar Randstad Inhouse Services in Heerenveen. Voor vragen over je sollicitatie kun je contact opnemen met Randstad Inhouse Services in Heerenveen via 0513-656937 of via accellheerenveen@nl.randstad.com

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands