Vacancies

Supply Chain Analist

Ben jij een expert op het gebied van data analyse? En zie jij er een uitdaging in om betrouwbare productieplanningen te maken? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

 

Supply Chain Analist (M/V)

(40 uur per week, standplaats Heerenveen)

 

Het team

Je maakt onderdeel van de Supply Chain afdeling, bestaande uit inkoop, planning, magazijn en werkvoorbereiding. Accell groeit en daarmee ook het team en de behoefte aan support om vanuit data inzichten te krijgen, waarop besluiten kunnen worden gemaakt. Tegelijkertijd wil het team ontwikkelen in het steeds verder professionaliseren van de Supply Chain. Hierbij kun je denken aan procesverbetering, datagericht werken, dashboarding en implementatie van nieuwe tooling. Met deze ontwikkeling is er behoefte aan mensen die hiermee aan de slag kunnen en helpen met het steeds verder verbeteren van de Supply Chain.

De functie

-          Planningsanalyses op korte en lange termijn. Deze vormen input voor de verschillende ketenoverleggen intern en de S&OP overleggen met de salesorganisatie en Group Accell.

-          Scenario planning: op basis van constraints en opportunities maak je verschillende scenario’s voor productieplanning.

-          Rapportage: Je verzamelt de juiste gegevens, analyseert en rapporteert de benodigde stuurgegevens, (productie)planning, klant KPI's, voorraad niveaus, forecasts.

-          Coördinatie: je verzorgt een spilfunctie tussen verschillende Supply Chain Functies en organisatiedelen intern en extern. Hierin faciliteer je verschillende operationele overleggen en verbeterinitiatieven.

-          Procesverbetering: je initieert en support verschillende verbeterprojecten. Verder help je mee bij het verbeteren van data-inzicht, door het creëren van databestanden en rapportages.

Om impact te kunnen maken als Supply Chain Analist heb je naast je analytisch vermogen ook communicatieve vaardigheden nodig om mensen in beweging te krijgen. Door de complexe aard van de functie kan jij structuur aanbrengen waar nodig en hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Verder ben je proactief, ondernemend en resultaatgericht.

Accell biedt een informele werksfeer waar het mogelijk on nieuwe mogelijkheden te ontdekken en verder te onderzoeken. Je komt te werken op een dynamische afdeling die volop in ontwikkeling is.

Dit breng je mee

-          Afgeronde WO opleiding richting Bedrijfskunde, Economie, etc.

-          Kennis van en ervaring met Supply Chain en logistieke processen zoals capaciteitsplanning, S&OP en inventory management

-          Vergevorderde kennis van en uitgebreide ervaring met BI tooling en Microsoft Excel

-          Minimaal 2 jaar relevante ervaring op het snijvlak van analyse, systemen en processen in de Supply Chain;

-          Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit bieden we jou

  • Een functie in een internationale organisatie, met hoge ambitie en prachtige fietsen;
  • Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld 40 vakantiedagen en korting op onze fietsen;
  • Een informeel team van gedreven collega’s;
  • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Accell Nederland, jouw nieuwe werkgever?

‘Cycling moves the world forward’. Dát is onze purpose. De online video met onze eigen medewerkers vind je hier. Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. Accell Nederland is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. Je vindt Accell Nederland in Apeldoorn en Heerenveen, waarbij jouw standplaats Heerenveen is.

 

Solliciteren?

Interesse? Solliciteer gelijk door op de 'Apply now' button te klikken. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hilbrand van der Kooi, Supply Chain Manager via: 06-52343153.

 

Voor deze vacature wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands