Vacancies

Product Owner B2B eCommerce

Zit Digital in je bloed en ben je op zoek naar een uitdagende volgende stap in je carrière? Accell biedt je een unieke positie aan als Product Owner van Accentry, ons leading e-commerce platform voor Dealers (B2B), actief in onze Europese regio’s. Ben je op zoek naar een innovatief en strategisch product met een hoge business value, en waarbij je hoogwaardige en unieke buying experiences met het team ontwikkelt, dan is dit een unieke kans om een grote digital impact te maken. Je maakt deel uit van Commercial Business Solutions (lokatie Heerenveen/Amsterdam) en werkt nauw samen met andere product owners (CRM, B2C etc), om samen de roadmap en development te leiden van ons digital commercial eco-system.

Het doel van ons e-commerce platform Accentry is om alle dealers online optimaal te bedienen in de Europese Regio’s waar we actief zijn. Om de leidende positie van het platform verder uit te bouwen zijn we continue op zoek naar ervaren e-commerce specialisten die ons verder kunnen helpen om te innoveren. Ben jij in voor deze ambitieuze uitdaging? We geven je de ruimte en het ownership om ons dealer platform naar een nog hoger niveau te brengen. Met als oogmerk om onze fiets liefhebbende dealers een nog betere bestel- en service ervaring te leveren!

Jouw Opdracht

Je staat in de voorhoede van de doorontwikkeling van het Pan-Europese e-commerce platform Accentry. Je bent de verbinding tussen business owners en development, brengt de wensen vanuit de verschillende regio’s en merken samen en draagt zorg voor de realisatie van de meest effectieve, best-in-class, functionaliteiten. Je neemt ownership and vertaalt customer insights, results en de wensen van verschillende stakeholders in epics, features (als onderdeel van onze Accell product roadmap en portfolio) en concrete user stories, welke je prioriteert in een gestructureerde product backlog. Je hebt oog voor de onderliggende e-commerce processen en begrijpt de impact van je beslissingen voor de gehele organisatie.


Jouw focus

 • Verzamelen en analyseren van user data, customer feedback en andere databronnen
 • Vertalen van de klantvraag (samen met je team) naar concrete, innovatieve oplossingen
 • Definiëren van product requirements (User Stories) voor Epics and Features
 • Uitvoeren van de per kwartaal vastgestelde Product Roadmap
 • Relaties opbouwen met diverse stakeholders van de Regio/Brand organisaties en Accell group.
 • Nauw samenwerken met de andere PO’s voor het afstemmen van de prioriteiten, dependencies en het gebruik van shared resources/services.
 • Ownership van het (Azure DevOps) development board (incl. priority setting, refinement, planning and acceptance) en deelnemen aan alle Scrum events
 • Onderhouden van alle communicatie tussen business over voortgang, prioriteiten en releases

Wat bieden wij:

 • Leuke collega’s in een informeel en flexibel team;
 • Werken binnen een dynamische (internationale) werkomgeving;
 • De mogelijkheid om (deels) thuis te werken, een thuiswerkvergoeding en tegemoetkoming voor het inrichten van je thuiswerkplek;
 • Personeelskorting op de fietsmerken van Accell Nederland, mogelijkheid tot gebruik leasefiets;
 • Competitief salaris per jaar min. € 43.000,- max. € 80.000,- bruto per jaar incl. 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen en goede pensioenvoorziening en aanvullende werknemersverzekeringen. 

Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. Accell IT is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt (Koga, Haibike, Ghost, Raleigh, Batavus, Sparta). Hiermee is Accell marktleider in Europa. Accell IT is gevestigd in Heerenveen en Amsterdam.

Accell streeft diversiteit na binnen haar organisatie.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands