Vacancies

Commercieel Medewerker Franstalig

Een glimlach hoor je aan de telefoon! Neem jij straks bij ons de telefoon aan met een glimlach?
Schakel je moeiteloos tussen telefoon, e-mail en chat en bied je hulp aan jouw klanten door het beantwoorden van vragen?
Word jij het aanspreekpunt voor de fietsdealers met fietsmerken van Accell?

Het gaat goed met Accell en daarom breiden wij uit! Graag voegen wij je toe aan het team van Dealersupport; een team van zo'n 20 collega's. 

Hoe help jij onze klanten?
Je zorgt ervoor dat je alle informatie binnen bereik hebt om een goed beeld te krijgen van de casus. Je bent zelfstandig en durft beslissingen te maken. Natuurlijk kan en mag je ook met collega’s overleggen, we staan voor een cultuur waarin we elkaar helpen. Je ondersteunt de collega’s van de buitendienst wanneer ze hulp nodig hebben. Je adviseert klanten over onze producten, onderdelen en diensten en brengt actief speciale aanbiedingen en modellen onder de aandacht. Je luistert goed naar wat klanten willen en je weet als geen ander hoe je commerciële kansen kunt benutten. Je ziet een juiste balans tussen klant- en bedrijfsbelang en weet dat dit elkaar vaak niet hoeft te bijten. Alle contacten leg je vast in het CRM systeem. De binnenkomende orders verwerk je in het ERP-systeem, zodat er een correcte en tijdige levering kan plaatsvinden. Je bent inzetbaar voor consumentenbeurzen en dealershows, ook als deze in het weekend plaatsvinden.

Wat heb jij in huis?

 • Een commerciële (technische) opleiding op mbo-niveau met enkele jaren werkervaring in een commerciële omgeving of in de fietsenbranche;

 • Goede beheersing van de Office Pakketten;

 • Ervaring met ERP-systemen is een pre;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits en/of Frans is een pre;

 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en werkt probleemoplossend en accuraat.

 • Je bent een echte teamplayer en voelt je prettig bij het nemen van initiatief en werkt resultaatgericht en zelfstandig.

Dit bieden we jou:

 • Een uitdagende functie met diverse ontwikkelmogelijkheden binnen een internationale organisatie;

 • Een contract voor een jaar met intentie tot verlenging of omzetting OT;

 • Een interne opleiding met product specifieke training;

 • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro;

 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek);

 • Winstdelingsregeling max. 10%;

 • Personeelskorting op de eigen producten van Accell Nederland en leasefietsregeling;

 • Thuiswerk(plek)vergoeding. 


Accell jouw nieuwe werkgever?

‘Going for Gold’ - dát is onze purpose. De online video met onze eigen medewerkers vind je hier. Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit helpt. Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. Accell Nederland is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. Je vindt Accell Nederland in Apeldoorn en Heerenveen, waarbij jouw standplaats Heerenveen is.

Accell streeft diversiteit na binnen haar organisatie.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om via de 'Apply now' button te solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janine Luchtmeijer (Teamleider Dealersupport Heerenveen) j.luchtmeijer@accell.nl

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands