Vacancies

Stage KOGA Online Marketing E-commerce

Gaat jouw interesse uit naar het creëren van SEO sterke content, online verkoop en wat daar allemaal bij komt kijken? Dan hebben wij een leuke stage voor jou!

Voor het marketing brandteam van KOGA & Sports in Apeldoorn zijn wij namelijk op zoek naar een stagiair(e) in de richting van online marketing & e-commerce. Het brandteam richt zich op de B2C marketing en communicatie voor de (sport)fietsmerken KOGA, Lapierre en Van Nicholas in de Benelux en Duitsland. Het brandteam bestaat uit: Brand Lead, Brandmanager, Webmaster, Content manager, Collectie manager en een Grafisch Vormgever.Het brandteam wordt ondersteund door de afdelingen Trade marketing, Marketingcommunicatie (oa PR/comm, social media, CRM, online marketeer) en Consumer Care en werken nauw samen met Sales binnen- en buitendienst.

Ook met deze werkvelden zul je dus kennis maken tijdens je stage.

Wat bieden we jou?
Een (meewerk) stageplek in het marketing brandteam van KOGA & Sports in Apeldoorn, waarbij deels thuiswerken tot de mogelijkheden hoort. Het betreffen voornamelijk onlinewerkzaamheden, maar ook deels offline-werkzaamheden.

Je onderzoekt content in meerdere talen en stelt enerzijds verbeteringen voor zodat de content steeds beter aansluit op ons merk en anderzijds op SEO gebied. Dat doe je niet zonder hulp. We leren je om te gaan met de meest gebruikte SEO programma’s zoals bijvoorbeeld Ahrefs. Ook zal je onze producten – dat zijn fietsen en de bijbehorende accessoires – voorzien van de juiste informatie en je helpt mee om deze producten online op slimme plekken te presenteren.

Wij leren jou om zowel vanuit de consument als uit een merk te denken. Je leert de best practices op SEO gebied, krijgt inzicht hoe een ict infrastructuur eruit ziet en werkt met exclusieve online tools. De ervaring die je hierin opdoet is enorm waardevol op het moment dat jij de arbeidsmarkt betreedt. Dit is nog maar het begin van de mogelijkheden die we je kunnen bieden om kennis te maken met het werkveld.

Stagelopen bij KOGA staat garant voor een rijke leerervaring en staat mooi op je CV. KOGA is een bekend Nederlands merk waar veel fietsfanaten graag op rijden. KOGA is dan ook een gevestigde naam in de fietswereld. Zo heb je op de Olympische Spelen in Tokyo Harrie Lavreysen goud kunnen zien behalen op een KOGA fiets. Het team waar je in komt, staat voor sportiviteit, passie, kwaliteit en liefde voor de fiets.

Jij zet je in voor ons, dus daar hoort ook wat voor terug in de vorm van een stagevergoeding. Deze bedraagt € 450,- bruto per maand.

Word je hier enthousiast van en wil je graag meewerken aan de positionering van het merk KOGA in Nederland, België en Duitsland? Wij verwelkomen je graag voor een (virtuele) kennismaking!

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands