Vacancies

Werkinstructie bouwer/ ontwerper werkinstructies

Jij weet technische tekeningen om te zetten naar werkinstructies. Je bent nauwkeurig en weet wie je doelgroep is.  Wij zijn Europa’s marktleider op het gebied van e-bikes en samen met jou zorgen we ervoor dat we steeds innovatiever gaan werken.  

Hoe maak je klanten blij? 

Jij levert een zichtbare bijdrage aan de prestatie van de productieafdeling. Jij zorgt dat er kwalitatief goede fietsen afgeleverd kunnen worden. Door jouw duidelijke werkinstructies kunnen medewerkers hun werk op een goede manier uitvoeren. 

De grote uitdaging 

De afgelopen jaren is de vraag naar e-bikes explosief gestegen. Innovatie is belangrijk om voor te blijven in de markt van de e-bikes. Vandaar dat we ook regelmatig nieuwe fietsen ontwikkelen. Het is daarbij van cruciaal belang dat er duidelijke werkinstructies liggen zodat de fietsen op een efficiënte manier van de productielijn af rollen. Aan jou de taak om de instructies zo te schrijven dat iedereen ze snapt. Daarnaast zorg je ervoor dat de instructies ook up-to-date zijn. Wij hechten veel waarde aan kwaliteitsverbetering hierdoor veranderen de productieprocessen regelmatig. Daarbij komen ook nieuwe werkinstructies kijken.  

 Wat je doet alsinstructie bouwer? 

  • Je maakt werkinstructies. 

  • Je zorgt voor de juiste administratieve verwerking van de werkinstructies. 

  • Je communiceert met je leidinggevende over mogelijk veranderingen in de instructies. 

Hoe je het verschil kunt maken 

Door jouw gedetailleerde instructies kunnen de medewerkers elke fiets in perfecte conditie afleveren. Jij zorgt dat supervisors op de hoogte zijn van de nieuwste instructies. Zo verhogen we onze kwaliteit en blijven we groeien. 

 3 redenen waarom dit iets voor je is 

  1. Je hebt oog voor detail. 

  1. Je kan goed technische tekeningen lezen en omzetten naar geschreven taal.  

  1. Je aann duurzame ontwikkeling wil werken op het gebied van vervoer.  

 Hier kom je terecht :

Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. Accell Western Europe is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. 

Jij werkt als ontwerper van onze werkinstructies direct onder hoofd Productievoorbereiding. Bij de afdeling Productievoorbereiding maken wij het eerste prototype fietsen die ontwikkeld zijn binnen Accell 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands