Vacancies

Monteur electrotechniek

Accell heeft een eigen technische dienst die het onderhoud verricht aan uiteenlopende technische installaties binnen het bedrijf. De afdeling richt zich ook op het voorkomen én oplossen van technische storingen met als doel het productieproces te optimaliseren en zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Met een team van professionals zorgen we er iedere dag voor dat de mooiste fietsen gemaakt worden.

De uitdaging:

Door de enorme vraag van de afgelopen jaren naar elektrische fietsen, is de uitdaging voor iedereen bij Accell groot. Regelmatig moeten we nieuwe machines aanschaffen. Als elektromonteur help je bij het opstellen van nieuwe machines en lijnen aan de hand van werktekeningen. Maar natuurlijk draai jij je hand ook niet om voor het oplossen van een storing of het plegen van periodiek onderhoud.

Wat doe je als elektromonteur bij Accell?

Naast dat je natuurlijk de storingen en het onderhoud van onze systemen uitvoert, verwachten wij nog meer van je. Je weet verbetervoorstellen in te dienen die preventief storingen moeten verhelpen. Ook zorg je voor een juiste technische informatieverstrekking aan de machinebedieners en productieleiding.

Hoe je het verschil kunt maken/wat zijn je soft skills?

Jij maakt het verschil voor Accell doordat je telkens wilt blijven leren en ontwikkelen. Er worden regelmatig nieuwe installaties aangeschaft. Jij ziet hier dan ook de uitdaging in.

Jij ziet waar het werk ligt en waar jij een bijdrage aan kan leveren. Je werkt graag in een team maar vindt het ook heerlijk om zelfstandig te werken. Ook vind je het geen probleem om af en toe buiten dagdienst te werken.

Wat breng je mee/wat zijn je hard skills?

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding richting Elektrotechniek, Besturingstechniek, Mechatronica of vergelijkbare studierichting;
 • Werkervaring als Elektromonteur of vergelijkbaar niveau in een productieomgeving is een pre;
 • Je bent in staat technische tekeningen zelfstandig te lezen;
 • Je hebt kennis van PLC’s en meet- en regeltechniek;

3 redenen waarom de functie elektromonteur voor je is:

 1. Je ziet een uitdaging in het installeren van nieuwe machines. En blijft altijd up-to-date m.b.t de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied.
 2. Je denkt graag mee over verbetervoorstellen van onze systemen.
 3. Je wilt graag je kennis delen met je collega’s.

Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris tot maximaal €3600 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, exclusief eventuele toeslagen voor consignatie;
 • 25 vakantiedagen en daarnaast 13 ATV dagen;
 • Je krijgt volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of cursussen richting robotica en/of industriële automatisering;
 • Collectieve zorgverzekering
 • Fietsplan
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Overuren uitbetaald

Hier kom je terecht:

Wij produceren hoogwaardige (elektrische) fietsen en (elektrische) bakfietsen. Betrouwbare levering en hoogwaardige kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons. Klik hier als je nieuwsgierig bent naar welke merken we produceren en hoe wij geloven bij te dragen aan duurzaamheid.  

Bij Accell werk je elke dag samen met gedreven collega’s met de mooiste merken en aan de beste klantbeleving. Accell Western Europe is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. 

Spreekt de vacature je aan en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Accell? Solliciteer dan via onderstaand sollicitatieformulier. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands