Vacancies

Medewerker Consumer Care

Blink jij uit in het effectief oplossen van vragen en klachten, waarbij je loyaal blijft en verrassende oplossingen biedt met een ongekende snelheid? Zoek niet verder, want wij hebben jou nodig! Bij elke stap in de klantreis streven wij ernaar om aan de wensen van de consument te voldoen en onze fietsdealers nauw te betrekken. Jouw expertise in het leveren van een six star service aan onze klanten is wat ons onderscheidt als organisatie en wat jouw energie geeft! 

Wat ga je doen De afdeling Consumer Care van Accell Western Europe behandelt consumentenvragen en klachten over onze fietsmerken, maar zorgt ook voor de aftersales bij marketingacties. Je bent dus bezig met vragen voor onze fietsmerken, onder andere Batavus, SPARTA en KOGA . Deze vragen kunnen per telefoon, e-mail als online, via social media of chat, bij ons binnen komen. Jij behandelt deze vragen met veel precisie en neemt de telefoon met een glimlach op. Heb je een ontevreden klant, dan krijg je er energie van om deze weer tevreden te krijgen! 

Het nabellen van consumenten die hebben gereageerd op een marketingactie past jou goed. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een consument die een testrit heeft gemaakt belt om te polsen hoe hij/zij het ervaren heeft, of er nog vragen zijn en adviseert over de beste match qua fiets.  

In deze functie kan het zijn dat je kort met iets bezig bent of soms wat langer. Je beheert dan jouw eigen case. Verder werk je in een klein team van 5 enthousiaste collega’s en rapporteer je aan de Teamleider Consumer Care. Je werkt dus zelfstandig èn binnen een team. Waar nodig neem je zelf belangrijke beslissingen. Bij twijfel is er altijd iemand om mee te overleggen. Bij het bieden van een oplossing weet jij zowel het bedrijfsbelang als het klantbelang goed in de gaten te houden. 

We believe Cycling moves the world forward!
Accell WE is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Fietsen is ontzettend populair en de e-bike verovert Nederland en de wereld in rap tempo. Accell is groeiende en er is ruimte om te ontwikkelen en dus willen we nog meer investeren in onze mensen. Accell is marktleider in Europa met bekende merken als Batavus, KOGA, Sparta, Haibike, Lapierre, Ghost en Van Nicholas. Hier bij Accell geloven wij dat mensen de kracht hebben om de wereld te veranderen. Je bent hier waardevol en van belang. 

Dit breng je mee 
Voor deze functie zoeken we een enthousiaste en gedreven professional met een commerciële instelling. Jij bent gedreven om een uitstekende service te leveren aan klanten en streeft altijd naar het overtreffen van hun verwachtingen. Met jouw luisterend oor, communicatieve vaardigheden en geduld kom je goed tot je recht in deze functie. 

Met jouw kennis van webcare en affiniteit met social media, weet om op een effectieve manier te communiceren en klanten te ondersteunen via online kanalen. Naast telefonie ervaar jij dit als een fijne afwisseling in je functie. Ook komt het hebben van affiniteit met fietsen jou goed van pas in deze functie. Dit helpt jou namelijk om een persoonlijke en deskundige benadering te bieden aan klanten. Wel zijn we ervan overtuigd dat alles valt te leren. Met jouw enthousiasme en leergierige houding kom je heel ver! 

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel: 

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding; 

 • Je hebt ervaring in een klantcontact omgeving met een commerciële instelling; 

 • Een goede beheersing van Word en Excel; 

 • Ervaring met CRM Salesforce is een pre; 

 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre; 

 • Je herkent je in competenties als: commercieelcommunicatief vaardig, samenwerken en probleemoplossend.  

Wij bieden jou 
Met jou expertise en persoonlijkheid ben je een aanwinst voor ons team. Daar staat dan ook wat tegen over, jij kunt rekenen op: 

 • Een marktcomform salaris. Inschaling doen we op basis van jouw werkervaring en achtergrond; 

 • Jaarcontract met intentie tot onbepaalde tijd; 

 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;

 • 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen; 

 • PME bedrijfstakpensioenfonds; 

 • Prettige en informele werksfeer; 

 • Leer- en ontwikkelingsmogelijkheden; 

 • Aantrekkelijke personeelskorting op fietsen, fietsaccessoires en een voordelige fietsleaseregeling; 

 • Werken binnen een dynamische en internationale omgeving. 

 • Een thuiswerkvergoeding en eenmalige werkplekvergoeding  

 • De mogelijkheid om hybride te werken, jouw standplaats is Apeldoorn 

Solliciteren
Solliciteren kan via onderstaande knop. Voor vragen over de procedure kun je contact op nemen met onze recruiter Willemijn Meewis via whatsapp of bel naar: +316 29248143 of w.meewis@accell.nl). Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Carolien van Miltenburg, via c.van.miltenburg@accell.nl 

 

 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands