Vacancies

Content Manager KOGA

Ben jij proactief, zelfstandig, resultaatgericht en zeer nauwkeurig? Loop je over van de nieuwe ideeën én ben je goed in het stellen van prioriteiten? Lees dan verder!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het informeren en inspireren van de verschillende KOGA doelgroepen. Je hebt een goed gevoel voor branding en weet als geen ander hoe je de juiste content moet maken en welke kanalen je moet kiezen om de boodschap over te brengen. Je creëert en optimaliseert alle product en merk content voor het fietsmerk KOGA en maakt dit geschikt voor de diverse communicatiekanalen waaronder de merkenwebsite, social media en email nieuwsbrieven.

Je hebt een goed inzicht in de customer journey, je weet hoe je web content samenstelt en optimaliseert en hoe je de boodschap relevant en doelgroep specifiek kunt maken. Vanuit jouw analytische vermogen kun je (online) data interpreteren en meedenken over het opstellen van de online strategie, zowel voor tijdelijke campagnes en projecten als voor de lange termijn planning, passend bij de branding en doelstellingen van het merk. Je rapporteert als Content Manager aan de Brand Lead KOGA.

Wat ga je doen?
Als Content Manager voor het merk KOGA zorg jij ervoor dat alle fietsen goed en volledig op de website geplaatst worden. Daarnaast creëer jij relevante en inspirerende content en check jij of de omschrijving van een product klopt, maakt ’m lekker leesbaar en SEO-proof.
Maar jij bemoeit je niet alleen met de tekst. De mooie KOGA fietsen hebben ook foto’s en video’s nodig die passen bij het merk en het product. Hiervoor werk je samen met fotografen en videoproducenten. Je geeft hen een goede briefing en gaat mee op shoot om alles precies zo te krijgen als jij in gedachten hebt. Zo zorg jij ervoor dat het beeld matcht met het product en maak jij het inspirerend, makkelijker en leuker voor de verschillende consumenten.

We believe Cycling moves the world forward!
Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Fietsen is ontzettend populair en de e-bike verovert Nederland en de wereld in rap tempo. Accell is groeiende en er is ruimte om te ontwikkelen en dus willen we nog meer investeren in onze mensen. Accell is marktleider in Europa met bekende merken als Batavus, KOGA, Sparta, Haibike, Lapierre, Ghost en Van Nicholas. Hier bij Accell geloven wij dat mensen de kracht hebben om de wereld te veranderen. Je bent hier waardevol en van belang. 

 Wat breng je mee

 • Een gezonde dosis enthousiasme en ambitie;
 • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van marketing/communicatie;
 • Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een proactieve houding en een can do mentaliteit;
 • Talent voor het schrijven van vloeiende en inspirerende teksten.

Dit bieden wij jou:

 • De kans om te werken binnen een internationale organisatie waarbij de passie voor fietsen en de behoeften van consumenten centraal staan;
 • Een zelfstandige functie waarbij jij jouw eigen ideeën kwijt kunt en er ruimte is voor diverse ontwikkelmogelijkheden;
 • Een goed bruto maandsalaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. een 40 urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerkvergoeding en een eenmalige vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
 • Korting op producten van Accell en een aantrekkelijke fietslease regeling.

Solliciteren
Klik op de 'Apply Now' button en solliciteer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harald Troost (
Brand Lead KOGA) via h.troost@accell.nl.

 


 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands