Vacancies

Medewerker Sales Support Bikes

Een glimlach hoor je aan de telefoon! Neem jij dus straks bij ons de telefoon aan met een glimlach? Schakel je moeiteloos tussen telefoon, e-mail en chat en bied je hulp aan jouw klanten door het beantwoorden van vragen? Word dan het aanspreekpunt voor de fietsdealers binnen Accell. Benieuwd, lees dan snel verder!

Wat ga je doen
Als Medewerker Sales Support Bikes kom je te werken in het team van Sales Support; een team van zo'n 20 collega's. Je adviseert fietsdealers over onze producten, onderdelen en diensten en brengt actief speciale aanbiedingen en modellen onder de aandacht. Je luistert goed naar wat zij willen en je weet als geen ander hoe je commerciële kansen kunt benutten. Je ziet een juiste balans tussen klant- en bedrijfsbelang en weet dat dit elkaar vaak niet hoeft te bijten. Alle contacten leg je vast in het CRM systeem. De binnenkomende orders verwerk je in het ERP-systeem, zodat er een correcte en tijdige levering kan plaatsvinden.

In deze binnendienst functie zorg jij er dus voor dat je alle informatie binnen bereik hebt om een goed beeld te krijgen van de casus. Je bent zelfstandig en durft beslissingen te maken. Natuurlijk kan en mag je ook met collega’s overleggen, we staan voor een cultuur waarin we elkaar helpen. Je ondersteunt de collega’s van de buitendienst wanneer ze hulp nodig hebben. Tot slot ben je ook inzetbaar voor consumentenbeurzen en dealershows, ook als deze in het weekend plaatsvinden. Dit vind jij geen probleem, dit zijn juist de dingen waar jij energie uit haalt!

We believe Cycling moves the world forward!
Accell richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Fietsen is ontzettend populair en de e-bike verovert Nederland en de wereld in rap tempo. Accell is groeiende en er is ruimte om te ontwikkelen en dus willen we nog meer investeren in onze mensen. Accell is marktleider in Europa met bekende merken als Batavus, KOGA, Sparta, Haibike, Lapierre, Ghost en Van Nicholas. Hier bij Accell geloven wij dat mensen de kracht hebben om de wereld te veranderen. Je bent hier waardevol en van belang. 

Wat breng jij mee
Jij bent een enthousiaste en gedreven persoon die gepassioneerd is door alles wat met fietsen te maken heeft. Je bent proactief en houdt ervan om commerciële kansen te identificeren en te benutten. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je durft beslissingen te nemen, maar je vindt het daarnaast ook leuk om samen te werken met je collega's. Je bent communicatief sterk en hebt een goed luisterend oor. 

Daarnaast zien wij graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Een commerciele opleiding op MBO niveau met enkele jaren werkervaring in een commerciele omgeving en/of fietsenbranche;
 • Goede beheersing van de Office Pakketten;
 • Ervaring met ERP-systemen is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
 • Je bent een echte teamplayer en voelt je prettig bij het nemen van initiatief;
 • Je werkt resultaatgericht en zelfstandig.

Wat bieden wij jou

 • Een uitdagende functie met diverse ontwikkelmogelijkheden binnen een internationale organisatie;
 • Een contract voor een jaar met intentie tot verlenging;
 • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro;
 • Een interne opleiding met product specifieke training;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek);
 • Eindejaarsuitkering van 6%;
 • Personeelskorting op de eigen producten van Accell Nederland en een aantrekkelijke leasefietsregeling.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om via de 'Apply now' button te solliciteren. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze Recruiter Willemijn Meewis via w.meewis@accell.nl
Heb je vragen over de baan, bel of mail dan gerust met Veronika, teamleider van de afdeling SalesSupport) v.gijzen@accell.nl of via 0513-788112

 

 

 

 

 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands