Vacancies

Medewerker Technisch Dealersupport

Heb jij kennis van fietsen, fietsonderdelen en heb je daarnaast de skills om klanten hierover te adviseren en te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Technisch Medewerker dealersupport speel je een essentiële rol in de ondersteuning van fietsdealers, waarin jouw expertise en proactieve houding het verschil maken.

Wat ga je doen
Als Technisch Support Medewerker ben jij dé go-to persoon voor fietsdealers die technisch advies nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan advies over technische onderdelen voor zowel huidige als eerdere collecties fietsen. Hierin focus je op alternatieven, toepasbaarheid, montage instructies, levertijden en prijzen. Deze werkzaamheden voer je voornamelijk uit via de telefoon, mail en chat. Een goede administratie is voor ons cruciaal, zo weten we namelijk wat er met de fietsdealer is afgesproken. Je zorgt dan ook voor tijdige verwerking, juistheid en volledigheid van gegevens in onze geautomatiseerde systemen en alle contacten leg je vast in het CRM systeem.

Kort gezegd ga je in deze functie aan de slag met:

 • Als bewaker van serviceonderdelen, ben jij verantwoordelijk voor het herschikken, aanpassen en wijzigen van klantorders om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.
 • Op basis van geldende regels neem je beslissingen over het wel of niet verlenen van garantie, waarbij je zowel de belangen van het bedrijf als de tevredenheid van de klant in balans houdt;
 • Je adviseert klanten niet alleen over bestaande producten, maar brengt ook actief speciale modellen onder de aandacht. Hierdoor speel je een cruciale rol in het stimuleren van de verkoop;
 • Jij bent de stem aan de andere kant van de lijn, waar klantvriendelijkheid en klantgerichtheid voorop staan. Je zet je proactief in om de klanttevredenheid te verhogen;
 • Je draagt bij aan het realiseren van telefonische bereikbaarheid volgens de vastgestelde KPI's, waarmee we onze service naar een hoger niveau tillen.

Accell Western Europe, jouw nieuwe werkgever?
Bij Accell werk je samen met gedreven collega’s elke dag met de mooiste merken aan de beste klantbeleving. Accell is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten fietsen, onderdelen en accessoires in het midden- en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. Je vindt Accell in Apeldoorn en Heerenveen, waarbij jouw standplaats Heerenveen of Apeldoorn is.

Als Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst kom je te werken in het team van Technical Support; een team van zo'n 9 collega's. In deze technische binnendienst functie kun je rekenen op de nodige ondersteuning vanuit – en overleg met de interne organisatie. We staan voor een cultuur waarin we elkaar helpen. Je ondersteunt de collega’s van de buitendienst wanneer ze hulp nodig hebben. 

Wat breng jij mee
De collega die wij zoeken, blinkt uit in het helder communiceren van technische aspecten. Jij bent een snelle probleemoplosser die efficiënt kan werken en klanttevredenheid hoog houdt. Als een proactief persoon neem jij het voortouw en breng je frisse ideeën en verbeteringen in, waardoor je bijdraagt aan een positieve werkomgeving.

Hiernaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Jij hebt mbo werk en denkniveau, bij voorkeur in een Commerciële/Technische MBO opleiding;
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met techniek en bij voorkeur ervaring binnen de fietsbranche;
 • Je bent communicatief sterk en hebt goede beheersing van de Engelse, Duitse taal in woord en geschrift;
 • Resultaatgericht en zelfstandig werken zijn jou op het lijf geschreven.
 • Je hebt goede beheersing van Word en Excel;
 • Ervaring met ERP-systemen is een plus.

Dit bieden we jou

 • Een uitdagende functie met diverse ontwikkelmogelijkheden binnen een internationale organisatie;
 • Een contract voor een jaar met intentie tot omzetting tot onbepaalde tijd;
 • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro;
 • Een interne opleiding met product specifieke training;
 • Een eindejaarsuitkering van 6% van het brutojaarsalaris inclusief vakantiegeld;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek);
 • Personeelskorting op de eigen producten van Accell Nederland en een aantrekkelijke leasefietsregeling;

Solliciteren?
Ben je enthousiast of heb je nog een vraag? Neem dan contact op met Willemijn Meewis via w.meewis@accell.nl
Solliciteren kan via onderstaande button.

 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands