Vacancies

Customer Related Project Manager

In de functie van Customer Related Project Manager ligt de focus op de in- en externe klant. Jij coördineert projecten vanuit de afdeling Supply Chain zodanig dat nieuwe fietsen juist kunnen worden gespecificeerd, er tijdig kan worden ingekocht, probleemloos kan worden geproduceerd en volgens afspraak kan worden geleverd aan de klant. Jij managet het gehele proces en hebt van het begin tot eind contact met de in- en extern betrokkenen van het project.

Binnen de organisatie heb je te maken met een aantal belangrijke disciplines waaronder R&D, Marketing en Sales en je directe collega’s van o.a. de afdelingen Planning, Verwerving en Productie. Jij bent de verbindende schakel tussen deze disciplines en schakelt vanuit Operations dagelijks met de commercieel verantwoordelijken om de gemaakte (inkoop)afspraken te evalueren. Je zorgt voor de tijdige en juiste informatievoorziening door middel van correcte managementrapportages; je hebt regelmatig overleg en zoekt afstemming over de verschillende processen en projecten. Duidelijke en consistente communicatie is essentieel voor het slagen van een project. Waar nodig stel jij je communicatiestijl bij om iedereen goed te kunnen bereiken en te informeren. Jij weet als geen ander collega’s te motiveren om als team een gezamenlijk doel te bereiken. Voor de (interne) klanten en de (productie)afdelingen ben jij het aanspreekpunt.

Jij bent in staat om:

 • Afspraken te maken met de in- en externe klant over doelstellingen en randvoorwaarden;
 • De klant centraal te stellen en continu het contact te zoeken met diverse disciplines. Wanneer het proces minder probleemloos verloopt dan gehoopt ben je in staat om dit bespreekbaar te maken en op te lossen;
 • Te anticiperen op veranderingen en indien nodig je zorgen te uiten of de koers te verleggen om projecten uiteindelijk succesvol af te ronden;
 • Met een analytische blik processen snel te doorgronden.
 • Nauwkeurig te werken en overzicht te behouden.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van (technische) bedrijfskunde;
 • Aantoonbare (commerciële) projectmanagement ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wat bieden wij jou?

 • Een goed bruto maandsalaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt;
 • Een toezegging voor een jaarcontract met mogelijkheden tot verlenging;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. een 40 urige werkweek);
 • Een pensioenregeling via Pensioenfonds Metalektro (PME);
 • Korting op de eigen producten van Accell Nederland;

Accell Nederland, jouw nieuwe werkgever?

‘Great bikes win great likes.’ Deze slogan past perfect bij jouw nieuwe baan en werkgever. Hier werk je samen met gedreven collega’s elke dag met de mooiste merken aan de beste klantbeleving. Accell Nederland is onderdeel van Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten fietsen, onderdelen en accessoires in het midden- en hogere segment van de markt. Hiermee is Accell marktleider in Europa. Je vindt Accell Nederland in Apeldoorn en Heerenveen, waarbij jouw standplaats Heerenveen is. De plek waar één van de fabrieken is gevestigd en fietsen van o.a. de merken Batavus, Koga en Sparta worden geproduceerd.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands