Vacancies

Stage KOGA Marketing

Op zoek naar een meewerkstage in de richting van (digitale) marketing & communicatie? Gaat jouw hart sneller kloppen als je denkt aan content creatie, social media, consumentenbeurzen en alles wat komt kijken bij B2C marketing?

Dan hebben we voor jou een fantastische meewerkstage binnen het marketing brandteam van KOGA & Sports! Het brandteam richt zich op de B2C marketing en communicatie voor de (sport)fietsmerken KOGA, Lapierre en Van Nicholas in de Benelux en Duitsland. Het brandteam bestaat uit: Brand Lead, Brandmanager, Webmaster, Content manager, Collectie manager en een Grafisch Vormgever.Het brandteam wordt ondersteund door de afdelingen Trade marketing, Marketingcommunicatie (oa PR/comm, social media, CRM, online marketeer) en Consumer Care en werken nauw samen met Sales binnen- en buitendienst.

Ook met deze werkvelden zul je dus kennis maken tijdens je stage.

Wat bieden we jou?
Een brede stageplek in het brand team van KOGA & Sports in Apeldoorn, waarbij je content creëert, meewerkt aan merk en productintroductie campagnes, helpt bij het organiseren van consumenten events en het ontwikkelen van marketingmiddelen.
Het betreffen dus zowel online als offline gerichte werkzaamheden. Denk ook aan het meedenken met het team over bijv. Social Media, doelgroepen en het vertalen van het merkenplan. Dit is nog maar het begin van de mogelijkheden die we je kunnen bieden om kennis te maken met het werkveld.
Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en taken en wordt echt onderdeel van het team.

Stagelopen bij KOGA staat garant voor een rijke leerervaring en staat mooi op je CV. KOGA is een bekend Nederlands merk waar veel fietsfanaten graag op rijden. KOGA is dan ook een gevestigde naam in de fietswereld. Zo heb je op de Olympische Spelen in Tokyo Harrie Lavreysen goud kunnen zien behalen op een KOGA fiets. Het team waar je in komt, staat voor sportiviteit, passie, kwaliteit en liefde voor de fiets.

Jij zet je in voor ons, dus daar hoort ook wat voor terug in de vorm van een stagevergoeding. Deze bedraagt € 450,- bruto per maand.

Word je hier enthousiast van en wil je graag meewerken aan de positionering van het merk KOGA in Nederland, België en Duitsland? Wij verwelkomen je graag voor een (virtuele) kennismaking!

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands