Vacancies

Supervisor Logistiek

Als leidinggevende werken in het logistieke centrum van Accell Western Europe in Apeldoorn met een oppervlakte van ruim 8000m2? Werken met een gerobotiseerde Autostore waar dagelijks duizenden fietsonderdelen en accessoires worden gesorteerd en verstuurd naar onze verkooplanden? Nu is je kans om bij ons te komen werken als Supervisor Logistiek!

We beschikken verder over een banden magazijn en een parts & accessoires magazijn waar zo’n 50-75 medewerkers werkzaam zijn. We staan zeker niet stil en groeien hard. Accell is een bedrijf met ambitie én met mensen die hun vak verstaan! Zowel flex als vast personeel zorgen er dagelijks voor dat we onze klanten tijdig kunnen voorzien van de juiste onderdelen en accessoires.

De functie

Eén van je belangrijkste doelen is het leveren van een constante hoge kwaliteit en het optimaliseren van processen, inclusief aan- en bijsturing. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het totale proces rondom inkomende en uitgaande goederen. Onze klanten zijn actief in de fietsindustrie. Vanuit jouw functie streef je naar een zo hoog mogelijke efficiency en stuur je op de KPI’s die samen met het managementteam worden vastgesteld. Dit alles doe je samen met je teamleiders. Ook zorg je voor een goede proces- en workload afstemming binnen de teams en doe je aanbevelingen ten aanzien van werkmethoden, hulpmiddelen en inrichting van magazijn en transport. Je zorgt ervoor dat richtlijnen op het gebied van veiligheid en milieu worden nageleefd, organiseer je werkoverleggen en voer je gesprekken met jouw medewerkers (beoordeling, verzuim). Je bent het gezicht op de werkvloer en daarnaast werk je zaken uit op kantoor. Je rapporteert aan de Logistiek Manager Parts & Service.

Wat bieden we jou?

  • Salarisinschaling volgens CAO Metalektro
  • 8% vakantiegeld en winstdelingsregeling tot max. 10%;
  • 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
  • Volledige reiskostenvergoeding woon-werk à €0,19 cent per kilometer;
  • PME bedrijfstakpensioenfonds;
  • Prettige en informele werksfeer;
  • Leer- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Aantrekkelijke personeelskorting op fietsen en fietsaccessoires en fietsleaseregeling;
  • Werken binnen een dynamische en internationale omgeving.

Wie ben jij?

Je hebt leidinggevende ervaring opgedaan in één of meerdere warehouses. Je hebt oog voor detail en kwaliteit en legt de lat daarbij hoog. Je beschikt over ambitie en wil je talent graag inzetten om de kwaliteit van dienstverlening verder te verbeteren (ook internationaal). Je bent analytisch sterk, beheerst de Nederlandse en Engelse taal en je hebt oog voor de mensen in de verschillende teams. Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO-opleiding (Logistiek) of ben bereid deze te gaan volgen

Solliciteren?
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Reageer dan via de ‘apply now’ button met jouw CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ard Tiberius (Logistiek Manager) via a.tiberius@accell.nl.

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands