Vacancies

Allround Spuiter

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je onze collega worden? Bij Batavus in Heerenveen zijn wij op zoek naar medewerkers die bij ons op de afdeling Lakkerij aan de slag willen gaan als:

Allround Spuiter

De afdeling Lakkerij is verantwoordelijk voor het bewerken, spuiten en decoreren van frames en onderdelen. Op deze afdeling worden de fietsframes en onderdelen voorzien van meerdere laklagen. Heb jij ervaring in spuitwerk of ambitie om opgeleid te worden tot allround spuiter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw takenpakket

Als spuiter op de lakkerij afdeling heb je erg afwisselend werk. Er zijn 7 a 8 posities waar frames en onderdelen met de hand gespoten worden. Nieuwe frames worden in series voorzien van grondlak, kleurlak en een poedercoat. Daarnaast heb je spuitboxen waar bijvoorbeeld kunststofdelen, losse frames en onderdelen gespoten worden. Ben je een dag beschadigde frames aan het herstellen? Dan moet je deze eerst beoordelen, polijsten en bepalen hoe je de schade het beste kunt repareren. Geen dag is hetzelfde! Je kunt indien nodig ingezet worden op andere voorkomende werkzaamheden. Zoals het schuren, bewerken en afplakken van frames en onderdelen. Kijk hier voor een leuk filmpje over de afdeling Lakkerij: https://vimeo.com/46223816.

Wat bieden wij jou?

  • Werken met onze prachtige fietsen;
  • Een marktconform salaris;
  • Een leuk team met een goede werksfeer;
  • Uitzicht op een vaste baan.

Wat neem jij mee?

  • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Jij werkt nauwkeurig;
  • Jij bent beschikbaar voor een 2 ploegenrooster, waarin je de ene week vroeg en de andere week late dienst hebt. De werktijden zijn van 6:00 - 15:00 uur en van 14:45 - 23:30 uur;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal goed i.v.m. de veiligheid op de werkvloer;
  • Je beschikt over eigen vervoer naar Batavus en/of woont in de omgeving;

Over ons bedrijf

Accell Group is de Europese marktleider in e-bikes. In Heerenveen worden fietsen geproduceerd voor verschillende merken, zoals Batavus, Sparta, Koga en Babboe. 

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Batavus? Solliciteer dan via de 'apply now' button. 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands